Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etablerer nytt varehus i vest: ”Høyaktuell lokasjon”

Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax // Foto: Byggmax
Styrker tilstedeværelsen i Bergensregionen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Byggmax har allerede en god tilstedeværelse i Bergensregionen, men velger å satse ytterligere med et splitter nytt varehus i Drotningsvik på Janaflaten utenfor Bergen.

Varehuset vil romme nærmere 3000 kvadratmeter, og det legges til rette for både butikk og drive-in under tak. Etter planen skal det nye varehuset åpne våren 2024.

ANNONSE

Spesielt Sotralink og den nye brua over til Sotra gjør lokasjonen høyaktuell, i tillegg til at vi blir liggende tett opp til komplementære butikker som Biltema, Würth og Bohus. Nå blir det one-stop-shop på Janaflaten, forteller Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax, i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Satser på privatpersoner

Byggmax har etablert seg som byggevarekjeden for hjemmefiksere – og Hamberg mener man har lykkes i å ta en tydelig posisjon som byggevarekjeden med de laveste prisene.

Vi følger alltid med på konkurrenter, og har markedets beste prisgaranti. Vi er alene om å gi prisgaranti også på tilsvarende varer av annet merke. Terrassebord og annet trevirke deles strengt inn i kvalitetsklasser.

Vi selger kun nordisk virke i klasse 1, og da spiller det liten rolle om terrassebordet kommer fra Moelven eller Södra, vår prisgaranti er på ekte, sier Hamberg.

"Et viktig bidrag"

Rekrutteringsarbeidet er allerede i gang. Målet er å hente inn medarbeidere, og en daglig leder, fra nærområdet.

Byggmax ønsker alltid å være med og bygge lokalsamfunnet med mer enn planker og spiker. Vi er av de få stedene du kan komme med to never og god arbeidslyst, og jobbe deg opp i systemet. Rundt om i landet har vi flere butikksjefer som har kommet inn via arbeidstrening. Gode faste arbeidsplasser i et godt arbeidsmiljø er et viktig bidrag til samfunnet, sier Hamberg.

Del artikkel: