Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter 13 år i selskapet – nå tar hun over lederskapet som Citycons nye CEO

Henrica Ginström, påtroppende CEO i Citycon. // Foto: Citycon
"Ser frem til å skape selskapets fremtid".
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Nylig kunne vi rapportere hvordan flere Citycon-sentre i Norge opplevde både besøks- og omsetningsrekord under 2023. Citycon har 13 kjøpesentre i Norge, og nå er det dags for at en ny leder trer på plass.

LES OGSÅ: Styrkemelding fra Norges kjøpesentre – her er butikkenes nye rekorder

Henrica Ginström har jobbet i selskapet siden 2011, men går nå fra rollen som COO til å bli Citycons nye CEO fra og med 1. april 2024. Hun har tidligere hatt rollen som kommersiell direktør i Norge, og vært visepresident for investorrelasjoner og kommunikasjon i Citycon.

Nå ser hun frem til å ta over rollen fra F. Scott Ball – som har styrt skuta siden 2019.

ANNONSE

Jeg er veldig glad for å få muligheten som CEO i Citycon. Det har vært en glede å jobbe i Citycon de siste 13 årene, og jeg ser frem til å være med å skape selskapets fremtid sammen med det sterke teamet i Citycon. Selskapets strategi forplikter oss til å fokusere på sentre av høy kvalitet i sterke og voksende markeder i de store nordiske byene, kommenterer Ginström, påtroppende CEO i Citycon.

Chaim Katzman, styreleder i Citycon, er sikker på at Ginström vil ta selskapet til neste nivå til tross for et krevende marked.

Jeg er glad for å kunne presentere Henrica Ginström som ny CEO i Citycon. Henrica har bred erfaring og dyp forståelse av vår virksomhet, og vi mener hun er den rette personen til å lede selskapet i et detaljhandelsmarked i stadig endring. Jeg er trygg på at Henrica og de flinke ansatte i Citycon, vil skape verdier og ta selskapet til neste nivå, til det beste for selskapets samarbeidspartnere, sier Katzman.

 

Del artikkel: