Etter 17 år i Posten: Tone Wille går av som konsernsjef

Har utviklet konsernet til en nordisk virksomhet.

Tone Wille forlater stillingen som konsernsjef i Posten Bring AS i løpet av 2024. Det står klart onsdag morgen når hun forteller i en pressemelding at hun er stolt av resultatene hun har oppnådd.

Hun har tilbakelagt 17 år i selskapet, syv av dem som konsernsjef. Nå forlater hun Posten Bring, et ledende nordisk logistikkselskap i vekst.

Annonse

Vi har jobbet langsiktig og målrettet. I dag har Posten Bring høy tillit i befolkningen, fornøyde kunder og motiverte medarbeidere. Vi har styrket tjenestetilbudet, satset på innovasjon og bærekraft, sier Wille i en pressemelding, før hun fortsetter:

Vi er Norges eldste selskap og har gjentatte ganger blitt kåret til det mest innovative. Vi kutter utslipp i tråd med Parisavtalen og ble i 2023 rangert som nest best på bærekraft i Norge av Sustainable Brand Index. Og nylig ble Posten Bring tildelt bransjens miljøpris 2023 av NHO Logistikk og Transport.

Mer gjennomføringskraft

Om fremtiden er Wille sikker på at fundamentet som er lagt er godt og robust nok til å takle det som måtte komme.

Vi omorganiserte i fjor for å få mer tempo og gjennomføringskraft i utviklingsarbeidet. I år har vi oppdatert strategien, satt nye ambisiøse mål og vi har en robust struktur og gode prosesser som gjør at de mange spennende initiativene som nå er på gang er i trygge hender, sier Wille.

Styreleder Anne Carine Tanum takker Wille for hennes solide og gode lederskap. Nå starter jakten på Posten Brings nye konsernsjef.

Tone Wille har gjort en meget god jobb og satt sitt preg på Posten Brings utvikling. Både som CFO og CEO har hun levert solide resultater i krevende tider med pandemi og markedsuro. Posten Bring er i dag et konkurransekraftig og ledende nordisk logistikkonsern og er godt posisjonert for fremtiden. Tone har vært opptatt av menneskene i organisasjonen og utviklet konsernet til en nordisk virksomhet, sier Tanum.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!