Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter brudd med Foodora - inngår samarbeid med konkurrent

Wolt
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Wolt skal nå levere varer fra Joker.

ANNONSE

Etter at Joker i februar valgte å bryte avtalen de hadde med Foodora, inngår dagligvarekjeden nå et samarbeid med Foodora-konkurrenten Wolt. Dette opplyser E24.

Vi tenker at denne formen for netthandel, med rask levering til kunden i områder hvor det bor mange mennesker, er den formen for netthandel som passer Joker sin struktur og butikk-konsept best, skriver markedssjef for Joker, Roy Hval, i en e-post til E24.

Det var etter det ble kjent at Foodora skulle satse på sitt eget dagligvarekonsept at Joker valgte å gå ut av avtalen de hadde med hjemleveringsaktøren. I følge Hval var det ingen dramatikk involvert i denne avgjørelsen.

LES OGSÅ: Etter ny satsing - dropper Foodora-samarbeid

Årsaken bak skiftet skyldes at Foodoras retning ikke var helt i tråd med Jokers strategi fremover. Det har ikke vært noen videre dramatikk i dette. Nå ser vi frem til å utvikle det spennende samarbeidet med Wolt videre, sier Hval.

I første omgang lanseres samarbeidet mellom Joker og Wolt i Oslo og Trondheim med syv butikker. Det er planer om flere etableringer.

Nå er vi riktignok i startgropen av satsingen, men vi tror at Joker og Wolt er en god «match» for å kunne tilby kundene våre varer i ekspressfart. Wolt er en spennende utfordrer i sitt marked med en profil som passer Joker, sier Hval.

Del artikkel: