Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Etter e-handelssuksessen - nå åpner første fysiske butikk i Norge

Den svenske møbelgiganten Trademax har sett nettsalget skyte fart i nabolandet. Nå slår selskapet også opp dørene til den første fysiske butikken i Norge, som et svar på den økende interessen.

Åpningshelgen blir storslått, med mange fantastiske tilbud for å feire denne milepælen, sier Tobias Höglind, detaljhandelssjef i Trademax.

Trademax har siden starten i 2004 vokst raskt, og er nå Nordens største møbelbutikk på nett. I Sverige er det nå 16 fysiske butikker, men i Norge har ikke kundene fått klemme og kjenne på sofaer, loungegrupper eller skrivebord før de klikker sine nye møbler hjem. 

Takket være en trofast kundebase på nett kommer dette til å forandres nå. Før sommeren vil nemlig en 1200 kvadratmeter stor butikk å åpne dørene i shoppingområdet i Billingstad, utenfor Oslo.

I Oslo-området er det en utrolig sterk aktivitet på nett, som vi nå også kommer til å treffe fysisk. Alt for å fremme kraften mellom digital og fysisk tilstedeværelse. Vi vet at mange kunder kommer til å se og kjenne på produktene før de bestemmer seg, men også få hjelp av butikkpersonale til å finne riktige produkter basert på deres spesifikke behov og ønsker, sier Tobias Höglind. 

I dag, 17 år etter at Trademax ble grunnlagt, finnes det over 250 000 produkter i sortimentet. Alt for å kunne tilby kundene nettopp det de leter etter til hjemmet. I følge Tobias Höglind har en butikk vært svært etterlengtet og etterspurt blant norske kunder. Nysgjerrigheten er derfor stor fremfor åpningshelgen, som blir noe helt spesielt. 

Det blir en fantastisk åpningshelg med utrolige tilbud for å feire vår første butikk i Norge. Vi ser veldig frem til å møte våre norske kunder på en trygg og corona-tilpasset måte, samt gi de muligheten til å oppleve Trademax fysisk. 

Fakta: Dette er Trademax

  • Trademax er en del av Heiminredning Nordic, som inngår i ett av to segmenter innen det store e-handelskonsernet BHG Group med en omsetning på 9 milliarder.
  • Heiminredning Nordic er en av Nord-Europas største netthandelsselskap innen møbler og interiør, der nettbutikker som Trademax, Chilli, Furniturebox og WeGot inngår. Heiminredning Nordic er en del av BHG Group, som er Nordens største nettaktør innen forbrukermarkedet, som ett av to segmenter. 
  • Konsernet, som i 2020 omsatte for mer enn 9 milliarder norske kroner, er notert på Nasdaq Stockholm, har over 100 destinasjoner på nett, mer enn 70 showrooms og over 800 000 unike produkter som tilsammen utgjør et komplett tilbud av DIY, fritidsprodukter, møbler og interiør.
  • BHG: Handelsvirksomet med over 2000 ansatte, som jobber hver dag for å skape en optimal shoppingopplevelse gjennom kombinasjonen av et uovertruffent produktsortiment og smart teknologi. 

 

Del artikkel: