Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter konkursen - skal blåse nytt liv i Forever 21

Jamie Salter, daglig leder i Authentic Brands.
Izabella Borowska

"En utrolig rekkevidde og et stort potensiale"

ANNONSE

I september i fjor ble det kjent at den amerikanske kleskjeden Forever 21 hadde levert konkursbegjæring, etter 35 år på markedet. Selskapet la dermed ned i 40 land, hovedsakelig i Europa, Asia og USA.

Kjeden meddelte at planen var og forsette å satse i USA med et hundretalls butikker og netthandel.

LES OGSÅ: Stor motekjede er konkurs - legger ned i 40 land

Nå har kjeden blitt reddet av tre amerikanske selskaper: eiendomsselskapene Simon Property Group og Brookfield Property Group samt konsernet Authentic Brands Group, som har en global portefølje bestående av selskaper innen ulike bransjer. Kjøpesummen skal ha landet på 81 millioner dollar. Dette tilsvarer ca. 757 millioner norske kroner. Det rapporterer Fashion United.

Forever 21 er en mektig merkevare med en utrolig rekkevidde og et stort potensiale, sier Jamie Salter, daglig leder i Authentic Brands, i en pressemelding, og fortsetter:

Sammen med F21-teamet og våre globale partnere ser vi frem til å blåse nytt liv i merkevarens kjernevirksomhet, og skape en nær relasjon til kunder rundt i verden.

Før konkursen hadde Forever 21 ca. 800 butikker og i dag har selskapet totalt 593 stykker. Planen fremover er, i følge de nye eierne, at motekjeden skal vokse i Europa, Asia, Midtøsten og Sør-Amerika. Det skal man gjøre gjennom nytt design, mer bærekraftige produkter samt nye digitale kampanjer. Det melder svenske Habit.

Del artikkel: