Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter konkursene - Enklere Liv åpner opp igjen

Legger ned alle butikkene i Sverige - nettbutikken består
therese.karlsrud.haugen

"Vi mener at Enklere Liv har livets rett"

ANNONSE

For halvannen måned siden ble det klart at Enklere Liv var gått konkurs. Dette for andre gang. Nå skal kjeden være i gang med å åpne butikker igjen. Det opplyser E24.

Det er oppkjøpsselskapet Jotunfjell Partners som eier kjeden og som nå har åpnet ni av butikkene. I følge E24 skal det åpnes ytterligere fem denne uken.

LES OGSÅ: Enklere Liv er konkurs

Vi har åpnet noen butikker for å se hvordan det går. Avhengig av hvordan det funker, vil det være mulig å videreføre kjeden, sier Hans Kristian Melbye i Jotunfjell Partners, til E24.

Som følge av den første konkursen ble det startet en omstrukturering, som innebar nedleggelser av 40 butikker. I år skulle man fortsette dette arbeidet, hvor 15 butikker var planlagt for videre drift. Det skal være disse som nå åpnes igjen under det som blir en prøveperiode.

Som vi har sagt tidligere så mener vi at Enklere Liv har livets rett, så vi har håp og tro om at vi kan lykkes nå dersom vi gjør de riktige tingene, sier Melbye.

I nettbutikken meddeler selskapet at lageret er på flyttefot og at det derfor kan ta opp til 15 dager fra bestilling til levering.

Del artikkel: