Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter milliardvekst - venter massiv pågang i ferien

therese.karlsrud.haugen

"Hjemmetid er fiksetid"

ANNONSE

Byggmax er klar for stor pågang i vinterferieukene, da flere vil tilbringe ferien hjemme i år. Gjør-det-selv kjeden forventer at nordmenn nok en gang vil snu den kjedelige situasjonen til noe positivt og fylle tiden med hjemmefiksing og vedlikehold.

Hjemmetid er fiksetid. Vi ser at mange går i gang med små og store prosjekt i feriene nå. Tilbakemeldingene vi får er at mange synes hjemmefiksing er en fin måte å aktivisere både store og små. Prosjektene gjør hjemmet hyggelig, og når de er ferdig har familien et unikt minne om hva de sammen fikk til, sier Mikael Bengtsson, Norgessjef i Byggmax, i en pressemelding.

Selskapet har tilpasset seg situasjonen og blant annet hatt gratis hjemlevering til alle over 70 samt flere tilpassede «klikk og hent»-varianter under pandemiåret. Nettbestillingene, som innebærer både hjemlevering og klikk og hent, har økt med 50 prosent i 2020.

Milliardvekst

Konsernet har totalt økt omsetningen med over en milliard fra 2019 til 2020 og forventer at hjemmefiksingen vil fortsette også i 2021.

Fikseånden er over landet og folk har fått smaken av å gjøre prosjekter hjemme. Omsetningen vår tyder på at hjemmefikserne opplever ny mestring i stadig større prosjekter. Under nedstengingene i høst og vinter har vi merket at folk ønsket å gjøre det fint og hyggelig inne og ute, med rekordtall på salg av ved, gulv og maling. Til sommeren tror vi større prosjekter står for tur, forteller Bengtsson.

LES OGSÅ: Milliardvekst for Byggmax: "Vi går inn i 2021 sterkere"

Del artikkel: