Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter nedstenging - PostNord venter økning

therese.karlsrud.haugen

"Vil gjøre vårt beste"

ANNONSE

Hele Østlandsområdet er rammet av den største nedstengingen siden 12. mars 2020. Som en følge av det må også enkelte av PostNords utleveringssteder holde stengt.

Pakkene som ligger på et stengt utleveringssted vil bli hentet av oss snarest mulig og levert videre til nærmeste alternative utleveringssted. Mottakerne vil bli informert, sier Robin Olsen, administrerende direktør i PostNord.

Logistikkselskapet meddeler at denne perioden vanligvis bruker å være rolig, men at man nå forventer en økning i leveringer.

Historisk sett er januar og februar to rolige måneder, men nå venter vi en økning i netthandelen. Vi kjører hjemlevering mellom 0800 og 2100 hver dag nå mens pandemien pågår, og vi vil styrke kapasiteten i takt med økt etterspørsel. Vi vil gjøre vårt beste for at de som bor i områder der butikkene er stengt skal merke minst mulig til det, og vi skal levere, sier Olsen.

PostNord har rundt 1600 utleveringssteder i Norge, men det skal kun være en håndfull av disse som holdes stengt. Det er de som er plassert der man ikke omsetter matvarer, som for eksempel blomsterbutikker, utsalgssteder for jernvarehandel og bokhandlere.

Del artikkel: