Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter nye regler i hjemlandet - Zalando lanserer munnbind

therese.karlsrud.haugen

I kampen mot viruset.

ANNONSE

Denne uken har Tyskland innført maskeplikt blant befolkningen når de skal på butikken eller reise med kollektiv transport. Ved brudd på reglene kan man visst nok bøtelegges med over 100 000 norske kroner. Det opplyser flere nordiske medier.

Dermed lanserer den tyske motegiganten Zalando munnbind av stoff, som en del av sitt sortiment. Overskuddet skal gå til veldedighet, med spesielt fokus på de områder som er rammet hardt av pandemien.

Ved å tilby munnbeskyttelse til overkommelige priser hjelper vi mennesker å beskytte hverandre. Samtidig sikrer vi at de medisinske maskene i stedet kan benyttes av helsepersonell. Vi er også veldig glad for å kunne donere overskuddet fra de solgte munnbindene til internasjonale instanser i kampen mot coronapandemien. Den økte etterspørselen har gjort at beskyttelsen kan være vanskelig å få tak i, sier Kenneth Melchior, sjef for Zalando i Nord-Europa.

LES OGSÅ: Fra gullproteser til smittevernutstyr: "Man har to valg når en slik krise inntreffer"

"Takket være sterke partnere"

En variasjon av masker fra ulike leverandører samt Zalandos egenproduserte merkevarer, kommer derfor i nettbutikken fra og med denne uken.

Takket være vårt sterke partnernettverk og våre egne merkevarer kan vi på Zalando tilby ikke-medisinske masker til salgs på bred front, både i Sverige og rundt om i Europa, sier Melchior.

Del artikkel: