Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter nye tiltak - Elkjøp reduserer bemanningen

therese.karlsrud.haugen

"Direkte konsekvens av redusert aktivitet på flyplassen".

ANNONSE

På bakgrunn av pressekonferansen Statsminister Erna Solberg holdt lørdag 14. mars, reduserer Elkjøp bemanningen med 70 prosent ved sine butikker på Gardermoen i forbindelse med corona-epidemien. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Det viktigste for oss nå er å ta vare på våre ansatte som er berørt, fortsette vår kompetansekartlegging og gjøre det vi kan for å støtte våre kolleger i det som er en krevende situasjon, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge, i pressemeldingen.

Det er altså snakk om bemanningen i butikkene Dixons Travel og Elkjøp Travel som påvirkes, etter at det ble innført strengere krav til hvem som slipper inn i Norge.

Det viktigste for oss nå er å ta vårt ansvar i den nasjonale dugnaden slik at vi reduserer smittefaren for medarbeidere og kunder. Samtidig er det ikke til å unngå at et Norge som i praksis er stengt får konsekvenser også for våre butikker. Som en direkte konsekvens av redusert aktivitet på flyplassen, er vi blitt tvunget til å redusere bemanningen i butikkene våre på Gardermoen – Dixons Travel og Elkjøp Travel, sier Tønnesen, i en kommentar til Ehandel.

"Følger situasjonen tett"

Per dags dato er det ikke snakk om å redusere bemanningen i øvrige Elkjøp-butikker, meddeler Tønnesen.

Vi har per nå ikke planer om å gjøre det samme i andre butikker, men som alle andre følger vi situasjonen tett. Vi vil fortløpende gjøre de tiltakene vi mener er riktige for å ivareta sikkerheten til våre ansatte og kunder, samt sikre vår fremtidige drift, sier han.

Del artikkel: