Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter robotlageret - e-handleren bytter klær: «Over all forventning»

Tobias Grimstad (Forte), Alf-Henning Drage (Bildeler.no), Per Olav Walmann (Neue)
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

«Investerer enormt».

ANNONSE

Nettbutikken Bildeler.no er nå relansert med nytt design, ny visuell identitet og ny teknisk plattform kort tid etter åpning av nytt robotlager på Lier.

Bildeler.no har gjennom over 30 år drevet import og salg av kvalitetsdeler og har opplevd en rivende utvikling, ikke minst de siste årene etter at det norske investeringsselskapet Verdane gikk inn i selskapet.

Bildeler har satset strategisk på å fornye, forbedre og effektivisere nettbutikken sin for å være godt rustet i en stadig tettere konkurransesituasjon. Allerede har omsetningen på de nye sidene økt med så mye som 20 prosent. Den nye siden er også vesentlig raskere enn tidligere.

Et søk på skiltnummeret ditt er noe alle i bransjen legger vekt på, men Bildeler gir deg ikke hundre treff når det du skal ha er noen svært få produkter som du kan velge mellom. Vi investerer enormt med tid og ressurser på å sikre at hver enkelt bilmodell skal få den delen som passer. Dette sikrer fornøyde kunder, og svært lite retur, sier Alf-Henning Drage som er eCommerce Manager i Bildeler.no.

I arbeidet med fornyet merkevare, UX og design har Bildeler samarbeidet med Neue Design Studio.

Bildeler har hele tiden hatt et ønske om å forenkle, fornye og forbedre både merkevare og brukeropplevelse. Dette går hånd i hanske med vår tenkning. Når de i tillegg stiller opp med skyhøy kompetanse og høye ambisjoner har vi hatt mye moro sammen i denne prosessen. For oss har det vært viktig å forstå målgruppen godt, noe som raskt pekte i retning av en løsning som var rett på sak. Vi har rendyrket konseptet rundt bilskiltet i logoen, og bygget hele brukeropplevelsen ut ifra dette, sier Per Olav Walmann, daglig leder i Neue.

Forte Digital ble hentet inn som teknisk partner.

Vi har lansert sakte, men sikkert og testet den nye nettbutikken på eksisterende kunder en god stund. Nå var vi klare for å trykke på den store knappen, og det har gått over all forventning. Det har vært svært få startproblemer. Også er vi jo veldig glade for at vi får så mange gode tilbakemeldinger fra både gamle og nye kunder. Med den nye nettbutikken og vårt nye Autostore-lager, så ser vi en merkbar og tydelig forbedring i kundeomtalene. Det som går igjen er; lynrask levering, lett å finne riktig del og gode priser. Nå gleder vi oss til å bygge Norges beste butikk for bildeler videre, avslutter Alf-Henning i Bildeler.

Del artikkel: