Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter suksess i utlandet – norske bedrifter inviteres til testing

Natasha Abbas, gründeren av Packoorang.
Foto: Packoorang
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Engangsplasten på paller skal vekk.

ANNONSE

Denne uken inviterer emballasjestartupen Packoorang norske, industrielle aktører til sine lokaler. Bedriftene inviteres for å teste deres emballasje tilpasset paller, nemlig Palloorang.

LES OGSÅ: E-handelsprofilen skal lede global satsing: "Rett og slett en kjempebra match"

Vi har hatt noen større piloter med et par aktører i utlandet som vi ikke kan navngi enda, men fra disse pilotene har vi Pallooranger igjen som vi ønsker å bruke og gjøre tilgjengelig for enda flere bedrifter i Norge, sånn at de også kan komme i gang og teste mer bærekraftige løsninger.

Det er derfor vi nå inviterer flere bedrifter som er nysgjerrige på gjenbruk til å teste, og senere eventuelt skalere, for målet er at man skal gå bort fra engangsplasten på paller i den grad det er mulig, forteller med-gründer av Packoorang, Natasha Abbas, til Ehandel.

Abbas forteller videre at de i Norge har sett stor respons med en av Nordens største leverandører på medisinsk utstyr. Dette prosjektet vil hun dele mer informasjon rundt om noen måneder.

Vi har valgt å ha åpen dag hver annen fredag hos oss der vi inviterer ulike aktører til en uforpliktet kaffe- og vaffelprat, hvor de blant annet kan se produkter og kjenne på dem, sier Abbas.

Del artikkel: