Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter ti år: Postnords toppsjef tropper av

Peter Kjær Jensen, adm. dir. i Postnord Danmark, har valgt å forlate selskapet.
Foto: Postnord
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Ekstremt stolt over hva vi har fått til".

ANNONSE

Postnord må ut på leting etter at deres administrerende direktør i Danmark, Peter Kjær Jensen, har bestemt seg for å forlate selskapet. Kjær Jensen har opparbeidet seg nærmere 10 års erfaring i selskapet. I år adderte selskapet dessuten rollen som Head of Postnord International til sine arbeidsoppgaver.

Toppsjefen blir værende i selskapet til utgangen av mars 2024. Etter dette tar nåværende CFO i selskapet, Nikolaj Grundtvig Ahrenkiel, midlertidig over rollen som administrerende direktør i Postnord Danmark. Konsernsjef i Postnord, Annemarie Gardshol, tar over ansvaret for Postnord International – mens jakten på en erstatter pågår. Dette opplyser logistikkaktøren selv i en pressemelding.

Jeg er ekstremt stolt over hva vi har fått til sammen de siste årene, til tross for at vi har møtt mye motgang. Postnord utgjør en forskjell hver dag for våre kunder og lokalsamfunn, og selskapet er godt posisjonert for å være enda mer relevant for alle våre kunder i tiden fremover. Det har vært et privilegium å jobbe sammen med så mange dyktige kolleger og ledere over hele Norden, kommenterer Kjær Jensen.

Gardshol på sin side forteller at hun er lei seg for at Kjær Jensen har valgt å forlate selskapet, men ønsker han all lykke i fremtiden.

Jeg vil takke Peter for hans lederskap, visjon og sterke fokus på verdiskaping de siste årene. Han har tjent i en viktig og utfordrende tid i Postnords historie og gjort en positiv og varig innvirkning gjennom et nådeløst fokus på å transformere virksomheten, merkevaren og etablere en sterk prestasjonskultur, kommenterer Gardshol.

Del artikkel: