Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter vellykket fusjon – nå forlater hun Netonnet

Susanne Holmström takker for seg og forlater Netonnet.
Foto: Netonnet
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Det har vært fem fantastiske år".

ANNONSE

Susanne Holmströms tid i Netonnet er forbi. Det står klart i dag når selskapet melder at Holmström har valgt å forlate selskapet etter fem år i rollen som Managing Director.

Nå starter prosessen med å finne Holmströms etterfølger. I mellomtiden trer konsernsjef i Komplett Group, Jaan Ivar Semlitsch, inn som fungerende Managing Director fra og med 1. november.

Det har vært fem fantastiske år. Sammen har vi styrket vår posisjon på både det svenske og norske markedet, og utviklet selskapet til å bli en ledende digital aktør med en moderne og effektiv OMNI-modell. I april i fjor gikk vi sammen med Komplett Group, og som gruppe er vi nå den ledende digitale aktøren på det nordiske markedet.

Med den sterke posisjonen og vårt gode merkenavn skal Netonnet nå fortsette å vokse og ta markedsandeler både i Sverige og Norge. Det er et perfekt tidspunkt for en ny Managing Director å komme om bord, sier Susanne Holmström i en pressemelding tirsdag formiddag.

Under Holmströms ledelse har selskapet ikke bare blitt en del av Komplett Group, men også vokst i takt med at lønnsomheten har økt. Dette får hun skryt for av konsernsjefen.

Susanne har i løpet av sine år som Managing Director ledet virksomheten med suksess, og jeg vil takke henne og teamet for innsatsen med å utvikle Netonnet til den sterke posisjonen det har i dagens marked. Susanne er en modig og sterk leder som med sitt engasjerte og klare lederskap har ledet selskapet gjennom noen utfordrende år.

Susanne var også en av drivkreftene bak fusjonen mellom Netonnet og Komplett og har sammen med teamet spilt en svært viktig rolle for å sikre at Netonnet har landet godt hos de nye eierne. Netonnet er et spennende selskap med en sterk posisjon, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med selskapet og alle medarbeiderne i tiden som kommer, kommenterer Semlitsch.

Del artikkel: