Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Europris får ny toppsjef

therese.karlsrud.haugen

Tidligere finansdirektør rykker opp.

ANNONSE

Pål Wibe har tiltredt sin nye rolle som toppsjef i XXL, og la tidligere i dag frem sportskjedens kvartalsrapport. På hans tidligere arbeidsplass har styret nå utnevnt Europris sin nye leder, Espen Eldal. Det opplyser selskapet i en melding.

LES OGSÅ: Svakt kvartal for XXL - leverer kraftig underskudd

Eldal har vært CFO i Europris i mange år, og har siden 1. april vært fungerende CEO. Nå blir han altså værende i stillingen permanent.

Vi har valgt en leder med en solid stilling blant viktige interessenter på et tidspunkt hvor selskapet har en sterk markedsposisjon. Vi ser med optimisme og stor selvtillit frem til den videre utviklingen av Europris under Eldals ledelse, sier styreleder Tom Vidar Rygh i en kommentar.

Espen Eldal blir ny CEO i Europris.

Det skal i følge selskapet ha vært flere høyt kvalifiserte kandidater i prosessen. I den endelige beslutningen skal man ha lagt ekstra vekt på Eldals kunnskap og erfaring med Europris-konseptet.

Jeg er stolt og beæret over å ta rollen som administrerende direktør. Europris har et solid konsept og en fantastisk bedriftskultur med ansatte som gjør mer enn det lille ekstra når det trengs.

De siste årene har vi tatt viktige strategiske steg for å posisjonere oss for morgendagens retail. Vår oppmerksomhet vil være konsentrert på å fortsette den suksessrike reisen vi er på, å styrke prisposisjonen, forbedre kundeopplevelsen og å utvide både våre fysiske butikker og digitale kanaler, sier Eldal.

LES OGSÅ: Lavpriskjeden opplever sterk corona-vekst

Del artikkel: