Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fersk konsernsjef kjøper Komplett-aksjer for over 2 millioner kroner

Jan Ivar Semlitsch, Kompletts nye konsernsjef.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Kjøper aksjer til over 2 millioner kroner.

ANNONSE

Forrige uke stod det klart at Jan Ivar Semlitsch tar over roret ved Komplett som ny konsernsjef. Han uttalte at Komplett har en helt unik posisjon i det nordiske e-handelsmarkedet samt at han gleder seg til å bli bedre kjent med selskapet.

I dag står det klart at den nye konsernsjefen kjøper 125.000 aksjer i netthandelsselskapet, hvilket sender aksjekursen rett opp. Dette melder E24, som videre skriver at Komplett-aksjen siden torsdag forrige uke har stedet med over 30 prosent på Oslo Børs.

Kompletts aksjekurs har falt over 70 prosent på ett år. Samme dag som det ble kjent at Semlitsch overtar som konsernsjef delte selskapet resultatet for fjerde kvartal. I kvartalet landet resultatet før skatt på 8 millioner kroner og det justerte driftsresultatet, før skatt, endte på 70 millioner kroner. Dette er ned 118 millioner kroner samme kvartal året før.

I løpet av 2022 lyktes vi i å redusere varelageret med tilsvarende 600 millioner. Vi forventer en god utvikling for bruttomarginen fremover takket være sterk kostnadskontroll og et balansert varelager, sa Lars Olav Olaussen, avtroppende administrerende direktør i Komplett, i en kommentar til regnskapet for fjerde kvartal 2022.

Del artikkel: