Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fikk 700 000 ordre - disse stedene kjøpte mest sexleketøy

Tonny Andersen og Mathilde Mackowski, gründerne av Sinful.
therese.karlsrud.haugen

Har økt salget med 45 prosent.

ANNONSE

Nettbutikken Sinful, som selger sexleketøy på nett, feirer årets slutt med en litt annerledes oppsummering. Selskapet har nå analysert bestillingene fra 2020 og listet opp hvilke norske tettsteder, som har handlet mest hos dem det siste året.

Tallene kommer fra butikkens nesten 700 000 bestillinger i år, hvor statistikken viser hvor mye sexleketøy innbyggerne i et tettsted har kjøpt sammenlignet med landsgjennomsnittet.

Siden i våres har vi opplevd at folk har kommet nærmere hverandre - også i soverommet, og selv om det skyldes kjedelige omstendigheter, så gleder det meg at folk har brukt tiden hjemme på å få et mer lekent sexliv, forteller Mathilde Mackowski, gründer og medeier i Sinful, i en pressemelding.

Ut i fra analysen fremkommer det at det er Vestnes i Møre og Romsdal som er "årets frekkeste tettsted", mens Bardu i Troms og Finnmark er "årets mest kinky tettsted". Sokndal i Rogaland må på sin side ta til takke med prisen som årets "kjedeligste by", i følge Sinful.

To nye markeder

Den erotiske nettbutikken kan se tilbake på et bra salgsår, med blant annet 40 prosent vekst på Black Friday.

Black Week gikk kjempe bra. Vi har opplevd stor interesse for sexleketøy gjennom året, og den interessen var absolutt også der under Black Week. Hele uken tok av på Black Friday, da vi samlet sett satte salgsrekord. I Norge endte vi opp med en vekst på i underkant av 40 prosent sammenlignet med i fjor.

Sinful, som er et dansk selskap med 140 ansatte, omsetter nå for et tresifret millionbeløp. Totalt for 2020 har Sinful hatt en omsetningsvekst på 45 prosent på det norske markedet. 

Hos Sinful begynner julehandelen allerede i starten av oktober, når vi startet salget av vår erotiske julekalender. I år ble julekalenderen utsolgt allerede før Black Friday, hvilket er raskere enn vi hadde forventet. De første to ukene i desember er salget fortsatt stabilt.

Sinful finnes nå i både Norge, Sverige og Finland i tillegg til Danmark. Neste år er planen å innta minst to nye markeder.

Del artikkel: