Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

FINN til topps i årets kundebarometer – “utrolig stolt“

Eddie Sjølie, adm. direktør i FINN.
Foto: FINN/Caroline Roka
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

For andre året på rad.

ANNONSE

Tradisjonen tro måler Norsk Kundebarometer norske forbrukeres kundetilfredshet og lojalitet – og for andre gang på rad er det FINN som stiger til topps med de mest fornøyde kundene. 

Markedsplassen peker på hvordan de siste årene har påvirket kundene i form av at digitaliseringen av tjenester og næringsliv har gått lynraskt. Derfor skal det være ekstra stas at kundene deres er fornøyde med tjenestene man leverer.

At vi for andre år på rad og fjerde gang vinner Norsk Kundebarometer, er noe vi er utrolig stolte av og tar som en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Og det at det er forbrukerne som stemmer oss frem, er jo ekstra hyggelig for alle i FINN, sier Eddie Sjølie, administrerende direktør i FINN, og fortsetter:

Det er selvfølgelig viktig for oss å ikke bare "sole oss i glansen", men fortsette å lytte til kundene våre og utvikle oss videre, slik at vi er den beste og foretrukne markedsplassen for kundene og brukerne våre – også i fremtiden.

LES OGSÅ: Ny toppsjef til FINN: "En tydelig endringsleder"

Den siste tiden har markedsplassen inngått flere samarbeid som sikrer en helhetlig kundereise hvor trygg betaling, frakt og levering er inkludert.

I FINN jobber vi hver eneste dag med å videreutvikle og forbedre markedsplassene våre slik at de blir enda tryggere, mer brukervennlige og imøtekommer kundenes behov. I fjor fikk vi på plass Smidig bilhandel på FINN Motor, og nå i år har vi fått på plass en fullstendig kjøpsreise på Torget, slik at du kan ordne frakt og betaling med FINN, Helthjem og Vipps. Dette bidrar til å gjøre det bærekraftige valget, altså brukt, enklere, tryggere og mer effektivt for brukerne våre.

Det er totalt 158 virksomheter fra 30 ulike bransjer som er bedømt i årets utgave av Norsk Kundebarometer gjennomført og initiert av Handelshøyskolen BI. Bedriftene måles på en skala fra 0 til 100, hvor bedrifter som oppnår mer enn 80 kundetilfredshetspoeng anses som vellykkede i å begeistre kundene sine. FINN kapret i år 85,5 poeng i undersøkelsen.

Påfølgende bedrifter ligger tett på FINN: BMW med 84 poeng, Tibber med 83,4 poeng, Vinmonopolet og Bilia med 83,2 poeng.

Del artikkel: