Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Folket har talt - dette er Årets Butikk 2019

Nettbutikken Milrab med prisen for Årets Butikk og Årets Butikk innen Sport.
therese.karlsrud.haugen

"En gjev pris å vinne".

ANNONSE

Hvert år blir prisen Årets butikk delt ut av Prisjakt.no, hvor det er brukerne av pris- og  produktssamenligningstjenesten som har stemt frem sin favorittbutikk. Årets Butikk går til den butikken som har fått flest stemmer på tvers av alle kategorier, og i år stakk nettbutikken for sport- og friluftsutstyr Milrab av med seieren.

Alle butikkene som er listet på Prisjakt blir nominert i en kategori basert på utvalg. Milrab vant dermed også prisen for Årets butikk innen sport-kategorien.

Det er veldig gøy og en bekreftelse på at vi gjør mye riktig. Vi er jo foreløpig en del mindre enn mange av nettbutikkene vi konkurrerer med, så gøy å slå litt nedenfra. Vi ser også at mange andre nettbutikker har mobilisert mye i sine kanaler for å ta hjem prisen, så det er en gjev pris å vinne, sier Finn Magnus Torall, gründer og styreleder i Milrab, til Ehandel.

I 2017 og 2018 har det vært Brandsdal Group sin Blivakker-butikk som tok prisen for Årets Butikk hjem. For Milrab er det første gang.

Milrab-gründeren forteller at selskapet jobber mye med kundeopplevelse og at de har en lojal kundegruppe. Prisene er et tydelig bevis på at kundene er fornøyde.

Det er jo kundene som har stemt oss frem her, så vi må jo ha de beste og mest fornøyde kundene. Vi bruker mye tid og ressurser på å tilrettelegge for en smidig kjøpsprosess og at opplevelsen hos oss skal være med minst mulig friksjon. I tillegg opererer vi i en nisje, hvor vi opplever at lojaliteten er litt sterkere og vi kommer tettere på kundene våre.

Del artikkel: