Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Foodora ekspanderer - vil levere på 15 minutter

therese.karlsrud.haugen

Åpner butikk i ny by.

ANNONSE

I slutten av februar åpnet Foodora sin første dagligvarebutikk i Oslo, og den andre i mars. Nå åpner den tredje butikken i Trondheim.

Gjennom den tredje butikken tar matleveringstjenesten et sterkere grep rundt raske leveranser i norske byer og ambisjonen er å kunne levere på 15 minutter.

LES OGSÅ: Foodoras ny satsing - skal utfordre dagligvarebransjen

Samtidig som vi utvider virksomheten forbedrer vi logistikken og senker leveringstiden. Vi kan levere nesten hva som helst på veldig kort tid. Nordmenn vil ha rask levering av dagligvarer, og nå sørger vi for at de får det enda raskere, sier daglig leder i foodora, Carl Randers, i en pressemelding.

Det nye dagligvarekonseptet til Foodora har fått navnet "foodora market" og består av et tusentall produkter. Dette er en del av selskapers hurtighandel-satsing, eller quick commerce, som foodora lanserte i 2020. Dette innebærer at kundene i tillegg til restaurantmat kan få blant annet skjønnhetsprodukter, bøker og elektroniske artikler levert hjem på kort tid. Foodora mener dette er en ny sjanger som kommer til å vokse i Norge.

Det har gått over all forventning med foodora market. Jeg satte veldig høye mål tidligere i år for vår dagligvarebutikk. Vi hadde rekordhøye tall allerede etter to uker. Nå akselerer vi kraftig fremover og åpner den tredje butikken, sier Carl Randers.

Flere butikker planlegges også å åpne i løpet av 2021.

Del artikkel: