Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Foodora utvider - åpner butikk i ny by

therese.karlsrud.haugen

"Vi akselererer og holder et høyt tempo"

ANNONSE

Foodoras nyeste konsept - foodora market - ekspanderer for fullt om dagen. Selskapet har allerede begynt å selge dagligvarer gjennom sine egne butikker i Oslo og Trondheim, men nå skal også bergensere få levert dagligvarer på døren med det rosa sykkelbudet.

I tillegg til at foodora market lanseres i Bergen skal nok en butikk åpnes i Oslo mot slutten av denne uken. I løpet av noen måneder har foodora etablert fem butikker i Norge. Ambisjonen er at så mange nordmenn som mulig skal ha tilgang til rask hjemlevering av dagligvarer, meddeler selskapet.

Det er en veldig spennende utvikling som skjer akkurat nå. Nordmenn ønsker rask hjemlevering av dagligvarer, og foodora er selskapet som har infrastrukturen klar og kan implementere tredje generasjons digital handel på kort tid i store deler av landet, sier Elisabeth Myhre, daglig leder i foodora Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Foodora ekspanderer - vil levere på 15 minutter

Tredje generasjons digital handel, eller hurtighandel som foodora kaller det, betyr at foodora kan levere alt fra elektronikk og blomster til dagligvarer og restaurantmat på kort tid. Selskapet har tidligere sagt at målet er å kunne levere på kun 15 minutter.

Vi akselererer og holder et høyt tempo i all vår forretningsutvikling. Vi er et selskap som har en solid infrastruktur som markedsplass og et stort leveringsnettverk, noe som betyr at vi kan innovere sømløst og raskt. Vi er en utfordrer og pioner på mange områder, og utrullingen av foodora market er et eksempel på det, avslutter Elisabeth Myhre, daglig leder i foodora Norge.

Del artikkel: