Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Foodora utvider - flere butikker satser på Q-handel

therese.karlsrud.haugen

Over 30 butikker velger rosa sykkelbud.

ANNONSE

I sommer lanserte matleveringstjenesten Foodora sitt nye konsept, Q-handel. Selskapet er mest kjent for å sykle mat hjem på kundens dør for restaurantnæringen, men dette er altså en utvidet plattform med alt fra dagligvarer til blomster og bøker. Nå kan selskapet meddele at interessen for bestilling fra butikker har vært stor og at de utvider utvalget i form av flere butikker og geografiske områder.

Ved lansering kunne kundene blant annet bestille hjemlevering med Foodora fra Joker og Strawberry Publishing. Nå er over 30 butikker i Oslo tilgjengelig på plattformen - der i blant Oliviers & Co, Floriss,  Sebastien Bruno og L’Occitane.

Å ha så mange populære partnere på plattformen vår er helt fantastisk. Vi har merket stor interesse for dette og vi håper det bare er begynnelsen. Det er mange butikker som kjemper for å overleve i dag og betaler dyr leie i sentrale områder, samtidig som trafikken til butikkene minker for hvert år. Dette er en sjanse til å vekke butikken til liv igjen og at de kan levere til kunder på nett og i butikk fra et og samme sted, sier Managing Director i foodora, Elisabeth Myhre, i en pressemelding. 

"Et klart konkurransefortrinn"

L’Occitane, som er en av de nye partnerne til Foodora, er godt fornøyde med å kunne tilby rask hjemlevering med det rosa sykkelbudet. Kjeden har et bredt utvalg av produkter til blant annet kropp, ansikt og hår.

Gjennom samarbeidet med foodora når vi ut til en bredere kundekrets og har mulighet til å tilby L’Occitanes naturlige produkter av høy kvalitet på kort varsel som igjen gjør at vi har flere alternative leveringsmuligheter for våre kunder, alt ettersom hva som passer kunden best. Vi håper at enda flere vil oppdage L’Occitane på denne måten, sier Markedssjef for L’Occitane, Anja Rygh.

I tillegg til at stadig flere butikker legges til i Foodoras Q-handel, skal konseptet også rulles ut til flere byer. Neste by ut er Trondheim.

Vi mener at butikker som er på plattformen vår har et klart konkurransefortrinn. Kundene blir stadig mer kravstore når det kommer til hvordan de ønsker varene sine levert, og vi håper at flere og flere butikker vil se fordelen av å samarbeide med en aktør som oss for å kunne tilby kundene sine rask levering. foodora er akkurat nå tilstede med egen levering i 13 byer i Norge, men i løpet av høsten blir det enda flere rosa byer. Disse vil også få levering fra butikker, og i løpet av 2021 håper vi at vi har dette tilbudet i alle byene våre, avslutter Myhre.

Del artikkel: