Foodora vil levere fra netthandelen: “Vi skal etablere en ny standard“

"Det er jo nestegenerasjons netthandel: hurtighandel"

Foodora tar steget fra egen app og inn i logistikkbransjen og skal nå levere pakker på minutter, skriver selskapet. Det er de største byene som skal få tilgang på den nye tjenesten først, og et testsamarbeid er i gang med Kinsarvik, Norges største helsekostbutikk på nett.

Vi skal etablere en ny standard. Mens andre snakker om dager, jobber vi på minutter. Det vet vi er noe nordmenn vil ha, sier Elisabeth Myhre, Managing Director i Foodora Norge, og fortsetter:

Annonse

I dag tar det som regel flere dager fra man bestiller på nett til man har pakken i hånden. Vi skal ta foodora-standarden fra take-away til pakkelevering.

Foodoras nye satsing forventes lansert i løpet av 2022, først i de største byene. Myhre klar for å sette i gang så fort som mulig.

Akkurat nå er vi på teststadiet og skal gjøre oss noen nyttige erfaringer. Men, vi har ikke for vane å dvele for lenge ved ting, heller tvert imot. Jeg har stor tro på dette og er utålmodig for å komme ordentlig i gang. Det er jo nestegenerasjons netthandel: hurtighandel. Nordmenn vil gjerne ha leveringer på døra, helst på minutter, samme om det er mat, mobiler eller medisiner, sier Myhre.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!