Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Foodoras butikker i massiv ekspansjon: ”Vi har en strålende plan”

Foodoras dagligvarebutikker flytter posisjonene fremover.
Foto: Foodora
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Lanserer i hele Norden.

ANNONSE

Foodoras quick-handelskonsept ekspanderer. Ved årets slutt regner selskapet med at dagens 20 butikker kommer til å øke til 50, og at nærværet vil "økes markant" i Norge, Sverige og Finland. I følge selskapets beregninger vil rundt 25 prosent av befolkningen i disse tre landene ha muligheten til å kunne bestille fra en Foodora-butikk når utvidelsen av butikker er fullført. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Foodoras butikker består av såkalte dark stores, hvor det kun er mulig å handle fra nett. Når kunden har lagt inn sin bestilling, får hun eller han varene levert hjem fra en av butikkene, i følge Foodora kun etter "et par minutter".

LES OGSÅ: Foodora ekspanderer -  vil levere på 15 minutter

Vi har en strålende plan for våre Foodora-markeder. Matbutikkene fyller et behov som ingen spiller har møtt før. Vi leder endringen fremover og skaper fremtidens dagligvarehandel. Vi har etablert en bra og effektiv plan som nå gjennomføres i høy hastighet for å befeste vår posisjon, sier Hans Skruvfors, konsernsjef i Foodora, i en uttalelse.

I følge Hans Skruvfors kan Foodora dra fordel av selskapets bakgrunn innen raske hjemleveranser.

Vi har allerede en stor del aktive kunder rundt om i Norden som er vant med raske hjemleveranser av restaurantmat. Utover det har vi allerede en eksisterende samling av bud på plass. Dette betyr at vi har fått en strålende start på de nye butikkene våre, avslutter han.

Del artikkel: