Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Forlater Clas Ohlson for XXL: ”Alltid vært superfan”

Pål Wibe og Stine Trygg-Hauger.
Foto: XXL
therese.karlsrud.haugen

"Har gjort mye riktig det siste året"

ANNONSE

Denne uken ble det klart at XXL henter Clas Ohlson-sjef Stine Trygg-Hauger til rollen som administrerende direktør for XXL Norge. XXL har sett etter en ny Norgessjef siden André Sørensen forlot selskapet i november i fjor. Nå forteller Trygg-Hauger hvordan hun ble rekruttert til jobben og hvorfor hun takket ja til stillingen.

LES OGSÅ: Hun blir XXLs nye sjef i Norge

Jeg fikk en hyggelig forespørsel og gikk en fin tur med Pål Wibe. Selvsagt måtte jeg tenke meg godt om ettersom Clas Ohlson er et fantastisk selskap. Årsaken til at jeg valgte å takke ja, er at jeg er alltid har vært superfan av XXL og konseptet med sterke merkevarer og de beste prisene. Nå får jeg en sjanse til å være med på å utvikle det videre og skape kundemagi, sier Stine Trygg-Hauger til Ehandel.

Trygg-Hauger har jobbet i Clas Ohlson de siste 11 årene og har vært administrerende direktør for den norske virksomheten i tre år. Nylig ga hun også ut boken "Når timene flyr", som handler om å ha det gøy på jobben.

Jeg har jobbet 11 fantastiske år i Clas Ohlson og det blir rart og helt sikkert litt trist å forlate det som har vært mitt andre hjem i mange år. Men jeg er så stolt over alt vi har fått til, Clas er full av superdyktige medarbeidere.

Hva vil du ta med deg videre fra Clas Ohlson til XXL?

At det å ha det gøy på jobb er utrolig viktig! Det har vi i Clas. Og at konstant nysgjerrighet på kunder og produkter gir gode resultater.

LES OGSÅ: Ny XXL-sjef skal gjenreise tilliten: "Ingen quick-fix"

Ingen erstatter på plass

For rundt ett år siden tok Pål Wibe på seg rollen som konsernsjef i XXL samt oppgaven om å snu den negative utviklingen i selskapet.

Trygg-Hauger forteller at hun nå opplever en stor interesse rundt sportsbransjen generelt og spesielt XXL, som hun mener har gjort mye riktig det siste året.

XXL har gjort mye riktig det siste året, og har staket ut en spennende kurs for fremtiden. Både i XXL og i Clas Ohlson handler det om å få kundene til å velge oss – enten det er på nett eller i fysisk butikk. Da må vi lykkes med å ha de riktige varene til de beste prisene, men også tenke smart rundt bærekraft og utvikling av tjenester, sier Trygg-Hauger.

Hun fortsetter i Clas Ohlson en stund til, men begynner hos XXL senest 1. juni i år. Clas Ohlson opplyser at de foreløpig ikke har noen erstatter på plass.

Vi er fremdeles på et tidlig stadium, men vil starte arbeidet med å finne en god erstatning til Stine umiddelbart. Det er synd at Stine velger å forlate oss, men det er samtidig naturlig at kompetente ledere og medarbeidere får attraktive tilbud fra andre selskaper. Vi velger å se på det som et bevis på at innsatsen vi har gjort hos Clas Ohlson også blir lagt merke til av andre, sier Niklas Carlsson, Group Head of Communications i Clas Ohlson.

Del artikkel: