Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Forlater Coop til fordel for ARK: ”Mest spennende i norsk detaljhandel”

Gøril Joys Johnsen blir ny toppsjef i ARK.
Foto: John T. Pedersen
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Mener ARK har et unikt utgangspunkt.

ANNONSE

Etter 18 år i Coop bytter Gøril Joys Johnson beite. I oktober vil hun tiltre som konserndirektør og administrerende direktør for ARK Bokhandel, skriver Retailmagasinet.

ARK er Norges største bokhandelkjede, og har over 150 butikker rundt om i landet i tillegg til nettbutikk.

ARK har en sterk kombinasjon av fysiske butikker og digital handel som skaper et helt unikt utgangspunkt for videre vekst i et marked der kundereisen er i stor endring. For meg fremstår denne rollen derfor som en av de aller mest spennende i norsk detaljhandel, og jeg gleder meg stort til å komme i gang sammen med mine nye kollegaer, sier Gøril Joys Johnsen, i en uttalelse.

Johnsen har i nærmere to tiår jobbet hos Coop Norge, i stillingen som viseadm. direktør og konserndirektør for sømløse kundeopplevelser. Hun har blant annet hatt ansvaret for strategiutvikling, Coops medlemsprogram, samt all teknologiutvikling- og drift.

Nå får hun ansvaret for å sikre videre vekst for Norges største bokhandel. I løpet av de siste årene har ARK sett en solid vekst i både butikk og nettbutikk, hvor mer enn halvparten av alle kundebesøk har funnet sted i nettbutikken.

Del artikkel: