Fortsetter i samme takt – utvider logistikk- og butikknettverket

Nettbutikken vokser også jevnt.

Den raskt voksende kleskjeden Lager 157 satser i alle bauger og kanter for tiden. Mens man i fjor investerte i et nytt automatisert lagersystem rullet selskapet ut en ny og mer brukervennlig nettbutikk tidligere i år.

Nå melder selskapet at en utbygging av logistikkvirksomheten i Ulrichehamn samt utvidelse av butikknettverket etter sterk tilvekst.

Annonse

Gjennom det siste året har vi jobbet hardt med å automatisere og digitalisere logistikken for økt effektivitet og for å kunne følge selskapets tilveksttakt. Dette gjelder ikke minst for vår voksende e-handel der vi har investert i Autostore, sier Stefan Palm, gründer og administrerende direktør i Lager 157, i en nyhetsmelding.

I 2022 omsatte Lager 157 for 2 milliarder svenske kroner, en årlig tilvekst på cirka 30 prosent. For å sikre en fortsatt effektiv lagerhåndtering i fremtiden vil det eksisterende lageret på 30 000 kvadratmeter bygges ut med ytterligere 10 000 kvadratmeter.

Det nye lageret skal stå klart og være i drift i løpet av andre kvartal 2024.

Med beslutningen om å utvide kan vi fortsette å effektivisere og styrke leveransen, skalerbarheten og vareflyten til våre nordiske kunder, sier Palm.

I løpet av høsten skal selskapet dessuten kunne skilte med åtte nye butikker i Norden. Neste år skal takten på etableringen av nye butikker økes ytterligere. Per i dag har Lager 157 fem butikker i Norge.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!