Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fortsetter inntoget i Norge med rasende fart – ”høye besøkstall alle steder”

Tobias Höglind, Head of Retail i Trademax.
Foto: Trademax
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Opplever suksess i alle butikkene.

ANNONSE

Etableringen av butikker går så det suser for den svenske møbelgiganten. Siden deres første butikk i Norge var på plass i Oslo i mai 2021 avslører Trademax nå at butikk nummer fem er klar til åpning på Rolvsøy i Fredrikstad.

De resterende butikkene er plassert i Trondheim, Bergen og Kristiansand og alle skal ha hatt stor suksess og flere tusen besøkende.

Vi er overveldet over den varme mottakelsen vi fikk fra et lidenskapelig Norge. Med høye besøkstall alle steder og flere rekorder som er slått i både Trondheim og Bergen, ser vi frem til nok en suksesshistorie i Fredrikstad, sier Tobias Höglind, Head of Retail hos Trademax, i en pressemelding.

Lokasjonen til Fredrikstad-butikken er nøye gjennomtenkt. Langs riksvei 109 er det allerede et veletablert handelsområde hvilket selskapet mener fører til sunn konkurranse og som vil komme deres forretningskonsept til gode.

Mange andre møbelbedrifter opererer i samme område og med vårt konkurransedyktige kundetilbud vil vi trives som fisk i vann. Hos oss kan kundene våre alltid føle seg trygge på at de kjøper møbler av høy kvalitet til garantert lave priser, sier Höglind.

LES OGSÅ: Trademax' Norgessatsing: "Jo flere spillere, jo bedre"

LES OGSÅ: Møbelgiganten fortsetter butikkutvidelsen i Norge – blir Nordens største

LES OGSÅ: Møbelgiganten åpner butikk i Norge: "Ser frem til å møte våre norske kunder"

Del artikkel: