Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fra Canica til Komplett - ”gir rom for betydelig vekst”

Kjetil Wisløff
Foto: Komplett
therese.karlsrud.haugen

Komplett styrker laget.

ANNONSE

Kjetil Wisløff, direktør for operations i Canica, blir ny direktør for kategori og innkjøp i e-handelskonsernet Komplett Group. Wisløff har også erfaring innen salg, kategoristyring og marked som tidligere salgsdirektør i Nille og kjededirektør i Jernia og ICA.

Med ansettelsen av Kjetil styrker vi konsernledelsen og kategori- og innkjøpsteamet i Komplett ytterligere. Kjetil skal lede arbeidet med å ta ut vekstpotensialet innenfor eksisterende og nye kategorier gjennom å videreutvikle bransjens beste kundeopplevelser, sier konsernsjef Lars Olav Olaussen i Komplett Group.

Selskapet har eksistert i 25 år, og har en sterk posisjon innen nettsalg av elektronikk til både forbruker- og bedriftsmarkedet. Komplett hadde en vekst på 31 prosent i fjor, og leverte et overskudd (EBIT) på 271 millioner. Omsetningen landet på 9,8  milliarder kroner og selskapet vurderes nå å bli børsnotert i løpet av 2021.  

Komplett har de siste årene gjennomført en vellykket omstilling, er lønnsomme og vokser mer enn markedet i alle kategorier. Det skyldes at vi tar godt vare på alle våre kunder som foretrekker å handle på nett. Det er menneskene i Komplett som er vår viktigste ressurs, og som hver dag sikrer at vi har så fornøyde kunder. Vi skal fortsette å utvikle menneskene og ha fokus på innovasjon og gjennomføringskraft, sier Kjetil Wisløff.

Skifte i handlemønsteret

Komplett peker på at stadig flere kunder endrer handlemønster fra tradisjonelle butikker til e-handel, noe som skjøt ytterligere fart under pandemien i 2020 og som har fortsatt inn i 2021. 

To av tre elektronikkvarer selges imidlertid fortsatt i tradisjonelle butikker i Norden, noe som gir rom for betydelig vekst for e-handel fremover, skriver Komplett.

Wisløff har vært styremedlem i Komplett Group siden 2019, men trer nå ut av styret i forbindelse med tiltredelsen som kategori- og innkjøpsdirektør den 1. mars. 

LES OGSÅ: Komplett nærmer seg 10 milliarder - vurderer børsnotering

Del artikkel: