Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Går fra Clas Ohlson til Specsavers

Specsavers-sjef Henning Eriksen er fornøyd med å få Ingrida Holst på plass som ny HR-sjef i optikerkjeden.
therese.karlsrud.haugen

Ble headhuntet til stillingen som HR-manager.

ANNONSE

Etter 16 år i Clas Ohlson går Ingrida Holst til optikergiganten Specsavers, hvor hun har blitt ansatt i rollen som HR-manager. Dette etter at tidligere HR-manager May Britt Østby nylig ble ansatt som retailsjef.

Ingrida har en svært relevant bakgrunn med sin erfaring fra retail. Vi er veldig glad for å få henne med på laget og dra nytte av hennes verdifulle kompetanse. Nå skal vi jobbe videre med å utvikle Specsavers til å være en attraktiv arbeidsplass og ønsker Ingrida velkommen på laget, sier administrerende direktør Henning Eriksen, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Specsavers lanserer nettbutikk

Holst ble headhuntet til stillingen etter å ha innehatt flere forskjellige roller innenfor HR i Clas Ohlson og som site manager i Flügger.

Specsavers har et sterkt fokus på å bygge kultur og en felles identitet hos sine medarbeidere. Dette gir god gjenklang hos meg og er noe jeg har jobbet mye med i Clas Ohlson. Specsavers visjon om å tilby best mulig øyehelse og det at man har en samfunnsnyttig funksjon, gir en ekstra dimensjon. Det skal være gøy å gå på jobb og jeg gleder meg til å bidra til at Specsavers skal være et godt og utviklende sted å jobbe, sier Holst.

Del artikkel: