Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fra gaming til hjemmefikser-kjeden: Her er Jernias nye nettsjef

Eirik Løver dokumenterer det han kaller et "crash course i omnichannel og gode kundeopplevelser" hos sin nye arbeidsgiver.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Skal fortsatt være en som tester og prøver nye, smarte løsninger".

ANNONSE

Eirik Løver har vært en del av netthandelsbransjen i åtte år og synes netthandel er det beste som finnes, noe som synes på smilet overfor.

Nå bytter han fra svart-gul drakt til blått og oransje i det han går fra rollen som markedssjef i den grønne gaming-startupen Gamera til leder for Jernias nettbutikk. Til Ehandel forteller han det var flere grunner til at han takket ja til stillingen hos Jernia.

Jeg var egentlig på vei et annet sted, men så dukket denne muligheten opp og jeg klarte ikke ikke å si nei. Alle kjenner til Jernia og deres konsept, det er så mye forskjellig men samtidig kvalitet. Jeg har også fulgt med på alt de har gjort innen bærekraft og tjenester, og tenkte rett og slett at dette hadde vært gøy å være en del av, sier Eirik Løver, nå leder for Jernia.no, til Ehandel.

Hvordan har det vært å forlate GamEra?

Nei, det er jo blandede følelser. Jeg må si det har vært veldig gøy å bygge opp noe nytt. Med startups må man gjerne være all in, og litt til, men det ble litt vanskelig å få til når jeg skulle flytte til Oslo, forklarer han.

Etter at Henrik Sørhaug forlot rollen som e-commerce manager hos Jernia i fjor høst, har Espen Rosenberg Hansen sittet ved roret. Hansen går videre til Gullfunn, og Løver er mer enn klar for å ta over det han kaller et allerede godt utgangspunkt.

Jernia har de siste årene vært frempå og testet flere spennende løsninger i sin omnikanal, som blant annet utleieløsninger, digitale byttelapper og muligheten for at kundene selv kan velge hjemleveringsdag.

Hva kan vi forvente med deg i hovedrollen for Jernia.no? 

Det blir nok ingen drastiske endringer med det første, utgangspunktet er allerede veldig bra. Min første oppgave blir nok å få ting til å spille sammen, få Jernia ut til flere og løfte den sømløse kundereisen. Så er det masse spennende funksjonalitet som kommer etter hvert, men vi må ikke glemme det vi allerede har. Vi skal fortsatt være en som tester og prøver smarte løsninger hele veien, runder Løver av.

Del artikkel: