Fra varehussjef til regionsjef – ”tar med meg de gode resultatene”

Den svenske kjeden satser på interne stjerner.

De siste tre årene har Eve Sylte hatt tittelen varehussjef hos hjem- og fritidsselskapet Rusta. Nå trer hun inn i rollen som regionsjef med ansvar for området som strekker seg fra Asker og gjennom Vestfold og Telemark, samt Mørekysten.

Slik skal hun sikre like gode resultater på et regionalt nivå som hun oppnådde som varehussjef i Larvik.

Annonse

Jeg har tro på at tett samarbeid mellom lederne i varehusene, god driftforståelse og at et godt konsept skaper resultater sammen med den gode kulturen og verdiene vi har i Rusta. Jeg tar selvfølgelig med meg de gode resultatene fra Larvik også, og ønsker å være en god støttespiller, sparringspartner og leder for regionen, forteller Sylte til Ehandel.

Den svenske butikkjeden har siden sin inntreden i Norge i 2014 etablert 40 varehus rundt om i landet. For regnskapsåret 2020/2021 landet omsetningen på rundt 1,8 milliarder kroner – en god oppsummering på den sterke veksten selskapet har opplevd i Norge de siste årene.

For Sylte, som er vant til å ha ansvar for ett enkelt varehus, gjelder det nå å løfte blikket til et regionalt nivå.

I varehus jobber man tettere på ansatte som man ser hver dag, og man er nok unektelig mer i «egen tue». Nå blir fokuset drift i større skala, både opp mot egen region, men også opp mot Rusta Norge.

Hvor er du om tre nye år?

Det er vanskelig å si, men jeg har startet i Rusta med et langsiktig perspektiv om å vokse inn i selskapet. Nå har jeg fått muligheten som regionssjef, og er veldig fornøyd med det, men hvem vet?

Rusta har totalt rundt 160 varehus i Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Kjeden har foreløpig kun fysiske butikker samt en landingsside hvor man har tilgang til informasjon om produkter, tilgjengelighet på varelager med mer. Det er altså varehus som er hovedsatsingen til den svenske kjeden, og det kan se ut til at en fremtidig omnikanal-løsning foreløpig ikke er på bordet.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!