Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fretex lanserer nytt konsept - åpner også nettbutikk

Foto: Fretex
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Noe kunder har etterspurt"

ANNONSE

Denne uken lanserer Fretex et helt nytt butikkonsept, som åpnes i Oslo, Trondheim og på nettet. Den nye butikken har fått navnet Fretex Arkivet og har et mål om å gjøre det enkelt og inspirerende å velge brukt for enda flere.

­­­De siste årene har vi sett at våre kunder har ulike meninger om hva som er attraktivt og inspirerende. Med Fretex Arkivet, tilbyr vi et konsept som en del av våre kunder har etterspurt. Det er mange som setter pris på de tradisjonelle Fretexbutikkene og de vil vi også beholde, sier Kristin Hareide, kjedeleder i Fretex, i en pressemelding.

Bakgrunnen for navnet kommer av at designere og merker ofte omtaler tidligere kolleksjoner som arkivet sitt. Sortimentet i Fretex Arkivet består derfor av utvalgte produkter fra ulike designere og merker sine tidligere kolleksjoner. Varene som skal velges ut til Fretex Arkivet vil representere et smalere sortiment enn en finner i de andre Fretexbutikkene, men med mer dybde. Dette skal i følge Fretex gjøre handleopplevelsen mer forutsigbar.

Over tre millioner leverandører

Mens noen kleskjeder jobber for å få færre leverandører er Fretex opptatt av å ha flest mulig, som understreker at gavene som gis til Fretex er viktige for å kunne drive Frelsesarmeens sosiale arbeid.

Vi ønsker å være et godt gjenbruksalternativ for alle givere og kunder. Jo mer Fretex mottar, jo bedre for miljøet og for Frelsesarmeens sosiale arbeid. Vi er veldig takknemlig for alle gavene, sier Hareide.

Del artikkel: