Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Friluftsgigant åpner flaggskipbutikk i Oslo: “Endelig!”

Naturkompaniets Oslo-team, her med Norgessjef Simon Larsen til venstre.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Åpnet dørene denne uken.

ANNONSE

Kristiansand, oktober 2021. Kongsberg, november 2021. Ålesund, april 2022. Bergen, juni 2022. Trondheim, mai 2023. Slik ser Naturkompaniets utvidelse av butikknettverket ut siden deres inntreden i Norge for halvannet år siden.

Nå er sjette butikk åpnet – Naturkompaniets flaggskipbutikk eier rom i Hegdehaugsveien i Oslo.

Endelig får vi åpne butikk i hovedstaden! Vi har lenge lett etter en plassering i Oslo sentrum, og nå har vi funnet det perfekte stedet. Våre nye lokaler i Hegdehaugsveien 29 har en utrolig flott beliggenhet som gjenspeiler Naturkompaniet. Lokalene har sjarm og historie, og er strategisk plassert med god synlighet, sier CEO i Naturkompaniet, Henrik Hoffman, i en pressemelding fredag formiddag.

Butikken vil inkludere en vedlikeholdsavdeling i tråd med selskapets fokus på bærekraft. I tillegg skal det arrangeres kurs, blant annet med vertskap av influenser Mari Cathrine Karlsen, bedre kjent som Tur med Mari, og kampanjer for vedlikehold av turutstyr.

Vi er spesielt glade for at vi har kunnet gjenbruke mye av lokalene, uten å måtte gjøre store inngrep. Dette er positivt for vårt miljøavtrykk og vårt bærekraftsarbeid. Vi håper etableringen av den nye butikken vil gi oss muligheten til å møte og inspirere enda flere mennesker til å utforske naturen på en bærekraftig måte, sier Hoffman.

Del artikkel: