Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fulltreffer for influenserens butikkåpning: ”Over all forventning”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Det var lange køer med spente kunder i Kristiansand i helgen.

ANNONSE

I løpet av helgen har Sørlandssenteret i Kristiansand fått et nytt tilskudd. Influenseren Sara Emilie Tandberg og selskapet CareLess AS har nemlig åpnet butikk for første gang og åpningen ble svært vellykket.

Etter lanseringen av årets kolleksjon i selskapets nettbutikk endte omsetningen på nett for maimåned på 5,5 millioner kroner. Under åpningen av den fysiske butikken nådde man en omsetning på 150 000 kroner – i løpet av en halv dag.

Butikkåpningen gikk over alle forventninger, jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for å se den enorme responsen. Det var kø lange veier og de første på stedet kom allerede en time før åpning, forteller CareLess-gründeren Sara Emilie Tandberg til Ehandel.

Videre forteller hun at tilbakemeldingene fra kundene var svært gode. Det var ingen tvil om at konseptet var et hjertelig velkomment tilskudd til Sørlandssenteret.

Det var utrolig gøy å se at kundegruppen er et såpass stort spekter! Det var det mest rørende med dagen, å se kvinner i alle aldre og størrelser finne noe de liker, sier Tandberg.

Tilfredse investorer

Investorene i selskapet, Maren og David Reme, utrykker at det blir spennende å se hvordan CareLess-konseptet fungerer i butikk – og om det kan levere like gode resultater som nettbutikken.

Dersom vi opplever at vi når omsetningsmålet vårt disse månedene på Sørlandssenteret så er vi åpne for å satse på permanente butikker. En fysisk butikk vil aldri ha sjans til å ta unna omsetning på samme måte som en digital, spesielt ikke på konsepter som CareLess som har et veldig stort trykk i forbindelse med lansering av nye styles/kolleksjoner, men for å bygge merkevaren langsiktig tror vi det er riktig å tenke «multi-kanal», forteller David Reme til Ehandel.

Målet for butikken skal ifølge Reme være å nå 2 millioner kroner i løpet av sommeren.

Omsetningen første dag, en halv dag, endte på 150 000 kroner, noe som er lavt i forhold til nettbutikken, men som vi er veldig fornøyde med på en liten singel-brand store, sier Reme.

LES OGSÅ: Influenser solgte for én million på et par timer – nå åpner hun butikk

LES OGSÅ: Millionsuksess for norsk influenser – sikter mot USA og Australia

Del artikkel: