Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Funkygine tar ut 5 millioner i utbytte: ”Har vært et kjempeår”

Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine.
Foto: Gry B. Traaen
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Største utbytte siden oppstart.

ANNONSE

Influenseren og treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, viser til sterke resultater når tallene for fjoråret er klare. Til tross for at omsetningen ble lavere enn i rekordåret 2020, tar influenseren ut sitt største utbytte siden etablering av selskapet Nordic Lifestyle i 2014.

Dette melder E24, som videre skriver at selskapets inntekter landet på nær 7,8 millioner kroner i 2021, med et driftsresultat på 5,4 millioner kroner. Dette sammenlignet mot inntekter på over 8,6 millioner kroner og et resultat på 6,6 millioner kroner i 2020.

Det har vært et kjempeår, og nedgangen fra året før var forventet, sier Jørgine Massa Vasstrand til E24.

Videre forteller hun at selskapet i år har jobbet med prosjekter som man håper vil gi avkastning over tid, som for eksempel den nylig lanserte matprodukt-serien Funkygine Foods.

For regnskapsåret 2021 tar Vasstrand ut et utbytte på omtrent 5,2 millioner kroner, nærmere én million kroner mer enn i 2020. Som daglig leder hadde hun dessuten i underkant av 1,8 millioner kroner i lønn.

Funkygine er kanskje best kjent som treningsprofil. I tillegg til å produsere eget treningsrelatert materiale til Instagram og YouTube, er Vasstrand programleder i NRK-serien Norges Tøffeste, forfatter av en rekke treningsbøker, eier og host av treningseventet Funkygine Challenge m.m. Vasstrand med familie har dessuten et eget program på TV2, FunkyFam.

Del artikkel: