Gå ikke glipp av årets NXT Nordic!

NXT Nordic er tilbake den 11.oktober i Oslo Spektrum.

Den 11. oktober åpner vi endelig dørene igjen på Oslo Spektrum etter to års opphold på grunn av pandemien. Niclas Albäck, partneransvalig hos Ehandel, forteller nærmere om planene for programmet og øvrig innhold i Spektrum Arena.

Det skal bli utrolig moro å kjøre NXT Nordic igjen etter så lang tid! Etterspørselen har vært større enn noensinne og vi har jobbet hardt for å sette sammen så godt innhold som mulig slik at vi kan tilby våre deltakere mer kunnskap og inspirasjon enn noensinne tidligere på NXT Nordic, sier Niclas Albäck, partneransvarlig hos Ehandel.

Kan du fortelle litt om årets program?

I år skal vi fokusere på den yngre generasjonen Gen Z. Vi vil undersøke dagens trender og hva den digitale generasjonen anser som viktig når de handler og selger online. Hvordan selskaper kan skape bærekraftige strategier for å fange oppmerksomheten til den miljøbevisste generasjonen samtidig som de øker innovasjon og tillit. Programmet er delt opp i ulike blokker med blant annet Meta, Snapchat og mange flere som man kan lese om i agendaen.

Vi fokuserer på fremtidens handel og vil presentere det aller siste innen bransjen. Det er et perfekt event for å skape nye forretningsmuligheter og finne nye kunder. Med vår nye app som er under utvikling nå, booker man dessuten enkelt inn møter og samtaler med andre deltakere og utstillere som er på plass.

I agendaen har dere ulike scener for programmet. Hva er Pitch-scenen? 

Det er en ny idé vi har utviklet hvor vi tilbyr muligheten for å pitche konsept eller selskap til investorer. Å pitche koster ingenting, men man må ha en inngangsbillett til eventet. Det går like fint å være en startup som behøver startkapital, som å være en scaleup med behov for ressurser for å kunne skape raskere utvikling. Disse risikokapitalistene har i tillegg til ressurser svært god erfaring og kontakter som kan hjelpe deg å utvikle ditt selskap. Send en mail til event@ehandel.com med info om ditt selskap eller konsept for å søke om å få pitche på NXT Nordic.

Les mer på NXT Nordics hjemmeside og book din billett allerede i dag!