GamEra signerer ringrev innen netthandel: ”Passer perfekt”

Vil styrke oss på mange områder, sier gründeren.

Gründerne av den grønne gaming-startupen kan nå sjekke av nok et punkt på lista over milepæler. Da Pål Fredrik Berg og Anders Sildnes gjorde liv av drømmen for snart to år siden, satte de som mål hente inn en ressurs med bred netthandelserfaring så fort Gamera var oppe og nikket.

Nå meddeler duoen at de har ansatt ingen ringere enn Frode Hammer som ny daglig leder i Gamera. Han tar over rollen etter gründeren Pål Fredrik Berg, som går over i ny rolle som COO i selskapet.

Annonse

Det betyr mer tid til å utvikle Gamera kommersielt, i tillegg til at deres sirkulære satsing får litt mer kjærlighet og tid fremover mens vi venter på en lansering som skal være rett rundt hjørnet, ifølge Berg.

Jeg kjenner Frode godt fra min tid i Komplett hvor vi hadde et godt samarbeidet i mange år. Det var derfor veldig gledelig at han takket ja til stillingen som CEO i Gamera og det føles veldig trygt å overlate selskapet til han. Hans erfaring og profil passer perfekt, og han vil styrke oss på mange områder, forteller Berg til Netthandel.

Hva betyr det for Gamera å ha kommet til det punktet hvor dere kan hente inn dyktig kompetanse utenfra? Hvordan vil veksten fremover preges av dette?

Det er klart det er stort å kunne komme i posisjon såpass raskt at vi kan spisse laget med en kapasitet som Frode. Vi har mange spennende planer fremover for å sikre vekstreisen vi er på, og med nye CEO på plass, så vil disse prosjektene bli tilført enda mer kompetanse og erfaring.

Skal være en drivkraft for sirkulærøkonomien

Den nybakte trioen er egentlig ikke så fersk. I netthandelshuben Sandefjord og omegn kjenner de fleste i bransjen godt til hverandre – spesielt når de alle deler lang fartstid hos elektronikkgiganten Komplett.

Gameras nye daglige leder forteller til Netthandel at det er flere årsaker til at han valgte å takke ja til denne utfordringen.

Som CPO i Komplett Group jobbet jeg med gründerne av Gamera i mange år. Jeg vet hva de står for og gleder meg til videre samarbeid i Gamera. Som CEO i Blush jobbet jeg også mye med miljø og bærekraft. Gjennom Gamera får jeg muligheten til å jobbe videre med sirkulær økonomi i praksis, forteller Hammer.

Nyligst kommer han fra stillingen som CPO i Youty Group, konsernet som ble til i 2020 etter en sammenslåing av de tre nordiske skjønnhetskaktørene Blush, Nordicfeel og Eleven.

Annonse

Med sin sterke erfaring fra retail, både i Norge og internasjonalt, er Hammer overbevist om at Gamera-trioen sammen har det som trengs for å lykkes i årene som kommer.

Jeg har nesten syv års erfaring fra elektronikkbransjen gjennom ulike roller i Komplett og over tolv års erfaring med netthandel. Med all den produkt- og netthandelskompetansen som allerede finnes i Gamera er jeg overbevist om at vi sammen har det som skal til for lykkes, sier Hammer.

Hvilken rolle tror du Gamera vil spille i den norske netthandelsbransjen i årene fremover – kanskje da spesielt i bransjehjørnet hvor gjenbruksentusiastene samles?

Gamera skal sørge for at enda flere kan få gode gamingopplevelser til en pris de kan leve med. Vi skal også være en drivkraft for den sirkulære økonomien. Vi skal sørge for at flere elektronikkprodukter får nye eiere og kan være i bruk mye lenger. Vi begynte med gaming og skal fortsatt utvikle gaming-sortimentet. Men vi er også i gang med telefoner og nettbrett. Vi vil utvide med stadig nye kategorier innen elektronikk fremover. Det er bare å følge med på Gamera.no, sier Gameras nye daglige leder.

Rekordmåned

Gründerne kan dessuten legge til at Gamera virkelig har vind i seilene om dagen. I oktober, som normalt sett er en tøff måned, leverer selskapet sin beste måned noensinne.

Vi kan dessverre ikke dele noen tall på nåværende tidspunkt. Men oktober er normalt en treg måned, så at vi setter salgsrekord viser at vi gjør mye riktig om dagen, runder Berg av.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!