Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Går så det ljomer hos Dressmykid: “Neste hårete mål er 100 millioner”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Klokkeklar suksess.

ANNONSE

I et tøft marked fortsetter Sandefjord-baserte Dressmykid å vokse. Og det lønnsomt.

En kald februardag i fjor besøkte Ehandel gründeren Raymond Halvorsen og resten av Dressmykid-gjengen. Da hadde de nemlig passert sitt store mål om å nå 20 millioner kroner i omsetning – med godt overmål.

Med en omsetning på over 29 millioner kroner i 2021 landet driftsresultatet på litt over 3,3 millioner kroner. Gjennom fjoråret, som har vist seg å være relativt tøft for mange bransjekolleger, dundrer Dressmykid videre og leverer en økning på nære 30 prosent.

Omsetningen landet i 2022 på hele 37,7 millioner kroner – med et fremdeles positivt driftsresultat, om så noe lavere enn i 2021, på 1,3 millioner kroner.

Halvorsen forteller til Ehandel at det i bunn og grunn handler om dyktige ansatte som leverer ekstremt godt på kundeservice.

Vi har et veldig godt team her på huset med forskjellig kompetanse som utfyller hverandre, så flinke ansatte i tillegg til at vi tør å satse og tenke stort er noe av årsaken. God kundeservice spiller også en viktig rolle. Tilbakemeldinger fra våre kunder er veldig bra, med en score på 4,9 av 5. Vi har stort fokus på at kundene får en god kjøpsopplevelse, sier Halvorsen.

Sverige blir neste stopp

Det koster dog å vokse. Dressmykid slipper ikke unna utfordringene som råder, kostnadene øker og i tillegg har man flere ansatte for å holde tritt med virksomhetens vekst.

Likevel leverer man "grønne tall", som gründeren selv sier.

Vi er godt fornøyd med at vi klarer å vokse samtidig som vi har positivt resultat, sier Halvorsen.

Sist vi pratet sammen fortalte du at en lansering i Sverige lå i kortene. Er dette noe dere fremdeles jobber med?

Oppstart i Sverige er fortsatt på agendaen, men vi har ikke startet prosessen enda. Men det er noe vi ønsker å få til i løpet av de neste årene.

"Stor lidenskap"

Og ser man på inneværende år kan Halvorsen og teamet beholde smilet med god grunn. I løpet av årets første snart fem måneder leverer Dressmykid en vekst på 30 prosent mot 2022.

Vi er godt fornøyd med at vi fortsetter samme veksten som i 2022. Vårt første «hårete» mål var 20 millioner kroner og det klarte vi med god margin i 2021. Vårt neste «hårete» mål er 100 millioner kroner i løpet av de neste 5 årene, meddeler Halvorsen.

Det blir spennende å følge nettbutikken på veien videre mot 100 millioner.

Hva er det beste med å drive netthandel når det går så bra som det gjør for dere nå?

Godt spørsmål, det å være en gründer er en livsstil og man har en stor lidenskap med det man driver med. Det er ikke enkelt å drive nettbutikk, fordi det ligger ekstremt mye jobb bak, men det er selvfølgelig gøy når man ser resultater, avslutter Halvorsen.

Del artikkel: