Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Garderobemannen konkurs - 2000 kunder mangler varene sine

Istock
therese.karlsrud.haugen

"Det jobbes med å etablere videre drift"

ANNONSE

Garderobemannen, med 22 butikker og 96 ansatte har meldt oppbud. Det skrev selskapet på sin nettside før helgen. Det jobbes dog med å etablere videre drift.

Vi beklager på det sterkeste ulempene dette medfører deg som kunde. Det jobbes med å etablere videre drift av selskapet. Håper vi i fremtiden også kan være tilgjengelig for nye og gamle kunder, skriver selskapet på sin nettside.

Garderobemannen, startet opp og drevet av Erik Bøckman, er leverandør av garderobeløsninger med hovedkontor i Fredrikstad. I 2018 startet Bøckman også opp nettbutikken Misterorganizer.no, med salg av oppbevaringsbokser, kleshengere og annet utstyr man trenger i en garderobe. Dette nettstedet er heller ikke tilgjengelig lenger.

LES OGSÅ: Garderobe-Mannen gjør storsatsing med nytt konsept

"Et par tusen kunder"

E24 var den første til å omtale konkursen. I følge dem har det nå vært store forsinkelser på garderobeløsningene på grunn av coronaviruset, hvor det trolig er "et par tusen kunder" som ikke har fått levert det de har bestilt ennå.

Jeg håper vi kan få muligheten til å kjøpe varelageret, kundefordringene og mer i boet, så vi kan sørge for at kundene ikke taper alt. Men om det kommer andre kjøpere på banen, vet jeg ikke hva de vil gjøre, sier Erik Bøckman til avisen.

I dag skriver E24 også at Garderobemannen skal ha tatt betalt for en garderobeløsning på 60 000 kroner, samme dag som man gikk ut internt med meldingen om oppbudet.

Del artikkel: