Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Get Inspired-sjefen etter salget: ”Spennende vekstmuligheter”

Sindre Landevåg, Bjørn M. Wiggen og Silje Landevåg.
therese.karlsrud.haugen

Får ny hovedeier.

ANNONSE

Investeringsselskapet Salvesen & Thams blir største eier i den norske nettbutikken Get Inspired. Selskapet kom inn som aksjonær i 2017 og har hatt en eierandel på 20,7 prosent, men øker nå til 55 prosent.

Både selskapets gründer, Silje Landevåg og daglig leder Sindre Landevåg, blir med videre med eierandeler på henholdsvis 20 prosent og 25 prosent.  

Denne transaksjonen er utelukkende positiv for Get Inspired. Vi har hatt et godt samarbeid med Salvesen & Thams siden de kom inn som aksjonær i 2017. Nå har vi en profesjonell investor med majoritet som gir oss støtte til å opprettholde veksttakten og videreutvikling av selskapet. Vi har mange spennende vekstmuligheter foran oss som vi vil jobbe videre med, sier Sindre Landevåg, i en kommentar til Ehandel.

Get Inspired ble startet av Silje Landevåg i 2009, som fikk med seg broren Sindre Landevåg som daglig leder i 2011. I dag har selskapet 60 ansatte og en forventet omsetning på 350 millioner kroner i 2020. 

LES OGSÅ: Nok et rekordår for Get Inspired - nærmer seg 300 millioner  

Silje Landevåg vil fortsette som styremedlem og inneha en rolle som ambassadør i markedsføringen av selskapet. Sindre Landevåg fortsetter som daglig leder.

Veksten i Get Inspired i denne perioden har vært formidabel, Get Inspired  opererer i et veldig spennende marked, og er helt i forkant med å arbeide med de muligheter  dagens kommunikasjonskanaler gir til å bygge lojalitet og tillit hos våre kunder. Vi ønsker nå å  støtte videre vekstmuligheter i selskapet, sier Bjørn M. Wiggen, styreleder i Salvesen & Thams samt Get Inspired, i en pressemelding.

S&T er et investeringsselskap med røtter tilbake til 1872 og var frem til 2012 en del av industrikonsernet Orkla. I dag har S&T investeringer i 13 ulike virksomheter med en samlet orvaltningskapital på om lag 1,5 mrd. 

Del artikkel: