Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Giganten ekspanderer i Norge – åpner syv nye butikker

"Vil åpne nye butikker i områder som er strategisk riktige".
Jimmy Andersson

I høst gikk to av de største kjedene innen jakt, friluftsliv og sportsfiske i Norden, Jaktia og Interjakt, sammen.

Sammen dannet de et felles morselskap i Burdock Outdoor Group, og nå ekspanderer konsernet Jaktia-merket rundt om i Norden.

ANNONSE

I tillegg til en helt ny butikk i Danmark, samt flere i Sverige, vil også 7 Interjakt-butikker i Norge nå bli omprofilert. Totalt dreier det seg om 23 nye Jaktia-butikker, og per nå består franchisekjeden av totalt rundt 160 butikker i de tre landene.

Vi gleder oss til å bli kjent med jakt- og fiskeentusiaster på disse nye stedene og å tilby de produkter som beriker deres kommende eventyr, sier Lars Martinsson, daglig leder hos Burdock Outdoor Group.

Søker flere franchisetagere

De nye butikkene i Norge er Jaktia Kristiansand, Jaktia Hønefoss, Jaktia Rakkestad, Jaktia Råde, Jaktia Bjørkelangen, Jaktia Otta og verdens nordligste Jaktiabutikk; Jaktia Svalbard.

Morten Krohg, daglig leder i Jaktia Norge, forteller videre at ambisjonen er å vokse med ytterligere butikker på viktige steder.

Vi ønsker oss flere franchisetagere som ønsker å ta del i vår reise med gode vilkår og forretningsmuligheter. Vi vil gjerne åpne nye butikker i områder som er strategisk riktige i forhold til fornuftig drift av en Jaktia butikk, sier Krohg.

Del artikkel: