Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gina Tricot satser på Gen Z - “Betydelig etterspørsel“

Foto: Gina Tricot
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Dette er en veldig informert målgruppe, de vet hva de vil"

ANNONSE

Motekjeden Gina Tricot utvider sitt sortiment etter ønske fra kundene. Fra og med høsten 2021 skal den nye kolleksjonen, Young Gina, fokusere på Gen Z.

Vi har sett en betydelig etterspørsel, og vi tror at å lansere konseptet Young Gina er det riktige trekket. Å legge til flere størrelser til vårt tilbud vil dekke behovene i markedet. Dette er en veldig informert målgruppe, de vet hva de vil, og vi oppfyller det ved å tilby sterke motekolleksjoner for alle, sier Karin Westas Norlander, Brand & Managing Director for Gina Tricot, i en pressemelding.

Høsten 2020 lanserte Gina Tricot et eget interiørkonsept. Dette året er det Generasjon Z som står for tur, et begrep man bruker om generasjonen som nå er mellom 10-25 år gamle. I følge motekjeden selv er dette en gruppe høyt engasjert og bevisst ungdom, og det nye konseptet er inspirert av og laget for spesielt denne målgruppen.

LES OGSÅ: Nytt produkt tar av på nett - solgte 1000 flasker på få dager

Den økte bevisstheten til denne gruppen, og deres ønske om å uttrykke seg selv og sin personlige stil på skolen, i fritidsaktiviteter, når de er med venner og gjennom sosiale kanaler, har resultert i en trendy kolleksjon med komfortable plagg og tilbehør designet til å passe enhver anledning. Hovedfokuset ligger er på den nyeste denim, med jeans av høy kvalitet laget av mer bærekraftig bomull, skriver selskapet.

Sortimentet vil bli tilgjengelig i utvalgte butikker, og på nett fra og med den 12. august. Utover høsten vil sortimentet også utvides med utplukkede Vans-produkter. Motekjeden benytter seg av TikTok som markedsføringskanal, og en egen TikTok-kampanje vil lanseres samtidig med det nye kleskonseptet.

Del artikkel: