Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gir eskene nytt liv - inngår samarbeid med Oda

therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Vi har en internasjonal ambisjon"

ANNONSE

Det norske tech-selskapet Wanda skal gi pappeskene til e-handelsselskapet Oda nytt liv. Det gjør at de velkjente pappeskene til Oda, som tidligere het Kolonial.no, ikke bare skal gjenvinnes men gjenbrukes.

Wanda er en lagringstjeneste, som ble lansert i Oslo høsten 2020. Som investorer har de blant annet fått med seg Posten og Oda-gründer Karl Munthe-Kaas.

Når vi startet Wanda var målet å gi folk i byen enklere, mer fleksibel og rimeligere tilgang på plass, når de trenger det. Et samarbeid med Oda hvor vi kan gjenbruke eksisterende esker er derfor perfekt for oss, sier Mathias Hovet, produktsjef i Wanda, i en pressemelding.

Nå har Wanda utviklet et lokk for Oda-eskene, som skal gjøre at eskene kan gjenbrukes til lagring av Odas kunder. Lokket settes på av Wanda ved henting, som henter og returnerer tingene hjemme hos kunden.

Vi elsker å samarbeide med selskaper som deler våre verdier. At Wanda bygger videre på vår egen eske er rett og slett helt genialt. Kundene våre får frigitt plass og eskene lever lenger, sier  Mats André Kristiansen, merkevaredirektør i Oda.

Siden lansering skal Wanda ha mer enn 2500 gjennomførte ordre og frigjort plass verdt over 100 millioner. Nå er de klare for å ekspandere videre ut i Europa.

Vi har en internasjonal ambisjon - vi utvikler teknologi, og har en skalerbar forretningsmodell som vi nå forbereder for internasjonalisering, avslutter Berg.

Del artikkel: