Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gjenbruksgründer åpner sin fjerde butikk: "Har blitt tatt godt imot"

Nesten Ny åpner sin fjerde butikk. // Foto: Nestenny.no
Har signert avtale for 400 kvadratmeter på senteret i Elverum.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Gjenbrukskonseptet Nesten Ny har fått en pangstart siden etableringen i 2023. Nå åpner de sin fjerde butikk, på kjøpesenteret Kremmertorget i Elverum.

Det er Camilla Nilsen som eier selskapet Nesten Ny og som daglig leder gleder hun seg å åpne butikk nummer fire i rekka. Eller fem, om vi teller med nettbutikken.

I butikkene kan forbrukere selge klær og utstyr via sin egen stand, hvor ansatte i butikken tar seg av selve salgshåndteringen. Forbrukerne som selger klær og utstyr i Nesten Ny-butikkene sitter igjen med 80 prosent av fortjenesten på salget.

Konseptet har blitt tatt godt i mot, og i tillegg til den nye butikken i Elverum er Nesten Ny etablert i Jessheim, Kristiansand og Fjellhamar.

ANNONSE

Gjenbrukskonseptet vårt har blitt tatt godt imot mange steder i landet, og nå gleder vi oss til å åpne i Elverum. Vi inviterer folk i Elverum til å komme til butikken med varer de vil selge. Butikken sørger for å selge varene videre. Vi forventer at butikken blir full av stander, som gjør kjøpsopplevelsen ekstra spennende for kundene.

Jeg elsker gjenbruk og gleder meg til å se mange folk i butikken, sier Camilla Nilsen, daglig leder i Nesten Ny, i en pressemelding.

Butikken vil romme 400 kvadratmeter på Kremmertorget, og booking av stand gjøres via nettsiden.

Senterleder på Kremmertorget, Anders Prytz, er også fornøyd med butikkmiksen når gjenbrukskonseptet åpner dørene i løpet av mai.

Mange av kundene våre er opptatt av gjenbruk, og nå får de muligheten til å tjene penger på sine brukte klær og sitt brukte utstyr, samtidig som de kan gjøre gode kjøp. Nesten Ny blir et nytt og spennende tilskudd til senteret, sier Prytz.

Del artikkel: