Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gjentar suksessen - norsk nettbutikk vant europeisk pris

Martin Erlandsen, daglig leder i Lightup.
therese.karlsrud.haugen

"Har gjort underverker"

ANNONSE

I år som i fjor har den norske nettbutikken Lightup.no gått seirende ut av den prestisjefulle European Search Awards, som ble holdt over nett i forrige uke.

Lightup har brukt PANOGRAM, som drives og eies av Thomas Prestgaard. Sammen gikk de av med seieren i kategorien “Best Use of Search - Retail/Ecommerce (PPC)” og “Most Innovative Campaign (PPC)”, og ble dermed best i Europa. Deres case ble sendt inn til tre av totalt 44 kategorier.

LES OGSÅ: Lightup.no vant prestisjefull pris i samarbeid med norsk start-up

Kampanjen som ble kalt “From Winning to Doubling”, grunnet seieren i Nordic Search Awards fra 2020, skal ha gått til topps grunnet en kombinasjon av resultater og innovative løsninger. Hoveddommeren i kategorien kalte kampanjen "ekstremt innovativ".

Thomas Prestgaard fra PANOGRAM har gjort underverker i vår Google Ads konto. Vi har prøvd å jobbe med dette in-house, og vi har jobbet med 3 ulike byråer, men ingen har gjort en like god jobb som Thomas, sier Martin Erlandsen, daglig leder i Lightup, i en pressemelding.

I 2020 omsatte Lightup lamper og belysning for totalt 48 millioner kroner, hvilket er en dobling mot året før. Av dette skal omsetningen fra Google Ads ha økt med 19,7 millioner kroner. Det er en vekst på 150 prosent.

"Vurderer å bygge et større spesialistbyrå"

Thomas Prestgaard er Google Ads-konsulent i tillegg til å levere virtuelle visninger (360-foto) til privat- og næringseiendom. Han jobber også deltid som SEM-ansvarlig i Milrab.no, som er en annen kjent nettbutikk. 

Samarbeidet med Lightup har vært veldig produktivt. I fjor var vi overrasket over å vinne en pris, men i år var det nesten sånn at vi forventet det, siden vi hadde et mye sterkere case denne gangen. Nå må det også nevnes at vi i denne bransjen er heldige som har fått litt drahjelp av pandemien. Folk sitter mye hjemme og bruker da ekstra mye penger på hjemmet, sier Prestgaard om det å vinne prisene.

De to siste årene har jeg prøvd å få i gang et datterselskap som driver med 360-fotografi og virtuelle tours, men nå som jeg har vunnet markedsføringspriser to år på rad, vurderer jeg om jeg skal bygge opp et større spesialistbyrå som hjelper nettbutikker med annonsering, legger han til.

Del artikkel: