Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

God interesse for hjemlevering i helgen: “Et steg nærmere“

Lasse Myrås, salgs- og markedsdirektø i Best Transport og Peter Andersson, Norgessjef i NetOnNet.
therese.karlsrud.haugen

"Mange har sett behovet allerede"

ANNONSE

Utviklingen av nordmenns handlevaner har endret seg siden mars, og i takt med dette lanserte elektronikkjeden NetOnNet  hjemlevering syv dager i uken over store deler av Østlandet i midten av oktober.

Det er gjennom Easy2You, som nylig ble kjøpt av Best Transport, NetOnNet nå dekker helgelevering. Etter et par uker med tjenesten kan selskapet fortelle at interessen er god.

Hittil ser vi at interessen er god, og det sammenfaller godt med den landsrepresentative undersøkelsen vi gjorde før vi lanserte tjenesten. Der kom det frem at omtrent hver fjerde nordmann foretrakk levering hjem i helgen om de måtte velge tidspunkt i løpet av uken. Basert på våre første erfaringer vil vi si at dette er noe mange har sett behovet for allerede, sier Peter Andersson, Norgessjef i NetOnNet, i en kommentar til Ehandel.

Undersøkelsen er gjennomført av YouGov og viser at 23 prosent av de spurte foretrekker levering av elektronikkvarer bestilt på nett i helgen, om de må velge en tid i løpet av uken. Det er særlig de yngste samt studenter og Oslo-beboere, som i størst grad setter pris på leveranser på lørdag og søndag.

Vi vet fra tidligere undersøkelser at veldig mange nordmenn synes rask levering er det viktigste når du handler på nett. Vi ønsker alltid å lytte på forbrukerne og forenkle handelen for dem, og vi tror at syvdagerslevering sammen med ekspresslevering vil være et steg nærmere en enklere handel, sier Andersson.

NetOnNet er en ledende omnikanalaktør med sine Lagershopper, som kombinerer fysisk handel og netthandel. I 2019 omsatte selskapet for totalt 5,5 milliarder svenske kroner.

I den tiden vi har vært, og er inne i er det viktig for oss å være så fleksible med leveransetilbud som mulig. Noen ganger får du plutselige behov for hjemmeelektronikk - enten det er en ny kabel eller at mobilen slutter å fungere - og da skal du kunne få varen rett på døren på en trygg og god måte. Samtidig er det viktig at du får varen raskt, allerede samme dag om det behøves - enten det er mandag, lørdag eller søndag, avslutter Andersson.

Del artikkel: