God stemning på Brandsdal-lageret i sommer: “Mye gøy som skjer”

Startet tidlig med sommerrekrutteringen.

Nordmenn er godt i gang med sommeren i både inn- og utland – men hos Brandsdal Group ruller logistikken som normalt. Vi har tatt en prat med Thor S. Molle, logistikkdirektør i konsernet, for å høre hvordan det står til på lageret.

I sommervarmen kjører logistikken bra som følge av god planlegging og rekruttering av avløsere tidligere år. Molle forteller at det har vært noe mer utfordrende å finne hjelp til lager og logistikk i år sammenlignet med andre år, og er derfor glad for at de satte i gang med dette arbeidet noe tidligere i år.

Annonse

I vår tok vi inn fler av de som har hjulpet oss gjennom sist år, i faste stillinger. De siste 6 uker har vi i sum hatt en liten økning i antall ordre å produsere, sammenlignet med samme periode i 2021. Det er vi godt fornøyd med, sier Molle til Ehandel.

Internt er det gjennomført flere effektiviseringstiltak som har gitt Brandsdal Group hele 20 prosent forbedring i leveringstid ut mot kunde. Det er også merkbare forbedringer i produksjon KPI, melder logistikkdirektøren.

Allerede gjøres det dessuten forberedelser for årets mest travle shoppingperiode. Black Week og juletider må møtes med fulle hyller og et godt forberedt logistikkteam.

Lageret er godt tilpasset for året, og fra slutten av august øker vi beholdningen for å møte høsten. Vi har god tilgang på produkter og rekvisita. Vi tenker at det blir jevnere produksjon i høst kontra tidligere år. Det er mye gøy som skjer via kundeklubbene våre og kommende salgskampanjer, avslutter logistikkdirektøren.

LES OGSÅ: Brandsdal om logistikkavtalen på 300 millioner – bærekraft er et viktig element

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!