Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Godtlevert-gründer forlater selskapet for nytt oppdrag

Nå tjener Godtlevert og Adams Matkasse penger
Kjetil Graver forlater Godtlevertgruppen.
therese.karlsrud.haugen

Blir daglig leder.

ANNONSE

En av gründerne bak matkasseselskapet Godtlevert, Kjetil Graver, forlater nå sin stilling som nordisk COO i morsselskapet Linas Matkasse Group. Graver har hatt ansvar for produksjon og distribusjon av matkasser i Norge og Sverige.

Han vil fortsatt være deleier i Linas Matkasse Group og rekrutteringen av hans etterfølger har begynt. I mellomtiden er det Jonas Nilsson, nåværende produksjonssjef i Sverige, som er utnevnt til COO.

Kjetil er en visjonær og hans innsats har vært avgjørende for å drive markedet for matkasser og hjemmelevering av mat på det norske markedet. Under hans ledelse har vi utviklet produksjon og logistikk til helt nye nivåer, og gjennom effektivitet og kvalitet kan vi øke fleksibiliteten i matkasseproduktet. Jeg og styret vil også takke Kjetil for hans store engasjement, og kunnskapen han har tilført hele konsernet, sier Walker Kinman, CEO i Linas Matkasse Group.

Godtlevert ble startet i 2010. I 2019 omsatte den norske virksomheten, som også innebærer Adams Matkasse, for en halv milliard kroner. Det vil si omtrent halvparten av Linas Matkasse Groups totale omsetning, som landet på 1,1 milliarder svenske kroner i fjor.

Skulle forlate Norge

Nå gir Graver seg med matkasser til fordel for pizzaer i Dominos Pizza Norge, hvor han har takket ja til jobben som daglig leder.

Det har vært en uvirkelig reise fra å selv stå og pakke på et lite lager og kjøre ut varene selv, og frem til det fantastiske selskapet vi har klart å bygge opp i dag. GodtlevertGruppen leverer rekordresultater i år, og selv om det er vemodig å forlate så mange fantastiske kolleger, så føles det også riktig å gi seg nå, sier Kjetil Graver.

I fjor varslet det britiske selskapet Dominos Pizza Group at de ville forlate Norge. I år har selskapet blitt kjøpt opp igjen av en norsk investorgruppe, som opprinnelig tok Dominos til Norge i 2014.

Del artikkel: